Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy sohasem lesz barátnőm? 21/F
Nagyon sokáig kitartóan próbálkoztam, személyesen és interneten egyaránt. Több száz (az is lehet, hogy már ezer) ismerkedést kezdeményeztem már, de egyikből sem lett semmi komoly. Nagy ritkán egy-egy randi, vagy szolidabb találka összejött, de semmi olyasmi, ami egy komoly párkapcsolat kialakulásához vezetett volna.
A külsőmet átlagosnak tartom, nem vagyok egy Adonisz, de úgy érzem, komoly gond nincs velem. Az ismerkedéseim során is többen mondták, hogy jól nézek ki, helyes vagyok stb. A stílusomat is próbáltam váltogatni alkalmanként. Az esetek túlnyomó többségében a saját stílusomat nyomtam, különösebb taktikázás nélkül, ami nagyjából annyit tesz, hogy elég kedves és tisztelettudó vagyok (sokan emiatt csak a barátzónában tudtak elhelyezni). Volt, hogy bunkóbb, flegmább stílusban próbáltam ismerkedni, de azt nem tudom hitelesen előadni, meg amúgy is, egy idő után biztosan kiütközött volna, hogy az a fajta srác nem én vagyok.
A legkülönfélébb okoknál fogva utasítottak el: egyeseknek a kinézetem nem tetszett, volt aki azt mondta, hogy túlzottan kedves vagyok, megint mások nyomulósnak tartottak, szóval ezért sem tudtam semmi megoldást kieszelni, mert mindig mindenkinél más volt a probléma. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de az a tény, hogy ennyi kezdeményezés során SENKINEK sem kellettem, az elfogadás és a beletörődés fázisához vezet lassan.
Lesz barátnőd.Nyugi!
Csak add mindig önmagad és ne taktikázz!
#2: Nem, dehogyis. Ha az életkor-tartományt kéne belőnöm, akkor nagyjából a 17-24 éves korosztály közt szemezgettem az elmúlt időkben.
#4: Rengetegszer, szinte mindig önmagamat adtam. De szerintem az én személyiségem és stílusom túlságosan egyszerű és jófiús.
Hmmm... bennem felmerült egy kérdés. Sikeresnek érzed magad? Magabiztos vagy? Erőt, kiegyensúlyozottságot, elégedettséget sugárzol a környezeted felé?
Válaszolj ezekre a kérdésekre, aztán elmondom, mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!