Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy sose volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy sose volt kapcsolatom 5 évig próbálkoztam kerestem, most meguntam vagyis bele fáradtam?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, 5 éve próbálok ismerkedni ez idő alatt randiztam, volt akivel többször is .Mégsem jött össze semmi. Én már letöröltem magam minden ismerkedős oldalról.Úgy gondoltam most hagyom,bele fáradtam az irkálásba,ismerkedésbe. Tudom,hogy nem szabad.De bele fáradtam. Úgy gondolom,hogy most pár hónapig fél évig szüneteltetem a keresést,ismerkedést.Ha vmi időközben személyesen össze attól nem zárkózom el.

Létezhet ilyen bele fáradásosdi? :D

(Légyszi levelet ne írjatok! Nem pár keresés,ismerkedés céllal írtam ki a kérdést)

2015. okt. 19. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy rágörcsölsz, ezt pedig a környezeted is kiszimatolja. Gondolj bele, melyik pasi akarna egy olyan csajt magának aki már-már kétségbeesetten keresi a nagy Őt, szinte megfojtva ezzel a másikat? Nem inkább mindig az után a nő után koslatnak, aki egyedül is boldog, van magánélete és nem szorul rá senkire? :) Tehát hogy nem mástól várja a boldogságot, hanem ő ossza meg a saját boldogságát egy társsal, a pasival.

Szóval nyugi, éld az életed és majd jönni fog az igazi. Még nagyon fiatal vagy, nem vagy semmiről se lemaradva.

2015. okt. 19. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy létezik és nem is ritka én is így vagyok, csak én 26 év körül untam bele. Nem az, hogy semmit nem próbálkoztam azóta, de eltervezni, hogy ismerkedek vagy eljárni bulizni ismerkedés céljából vagy a társkeresőket nézni már évek óta nem foglalkozok vele, néha előfordul, hogy közeledek nőkhöz, de nem komoly.

És azt látom, hogy nagyon felszínesek az emberek zöme, lenézőek egymással, irigyek, leszarja majd mindenki a másikat, és így nehéz kapcsolatot létesíteni akár barátit, akár szerelmit.

2015. okt. 19. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak lejjebb kellene adnod az egetverő igényeidből, és egyből lenne pasid, de hát te tudod.
2015. okt. 19. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem is így volt, 4 évig nem volt senkim anno, akkoriban még újságban szereplő jeligés társkeresés volt divat. Na azt is megpróbáltam kb 2 válasz jött, 1 borzalmas randival. Na akkor megelégeltem a dolgot, azután a sors 4 évre rá összehozott azzal, akivel a mai napig együtt vagyok. Mikor már elengedted és feladtad és egyedül is elvagy, akkor mikor legkevésbé várod fogod megtalálni aki hozzád való.
2015. okt. 19. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:

3-as

Honnan tudod mik az igényeim? Amúgy ha tudni akarod,mindig olyanokkal randiztam akik nem top 10-esek,nem véletlenül. A környezetemben sok mindenkitől azt kaptam,hogy azért én egy szép,csinos nő vagyok és milyen pasikkal találkozok,jobbat érdemlek,de ÉN adtam esélyt,meg megfogott bennük vmi.

Csak aztán vmi mégse stimm.

Köszönöm a többiek tanácsát,ezek szerint jól gondolom,hogy nem is baj ha nem ismerkedek csak élem az életemet :)

2015. okt. 19. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Van ez így. Ha alapvetően nyitott voltál / vagy az ismerkedésre és TÉNYLEG szeretnél társat magad mellé, akkor kicsit önmagadba kéne nézned, hogy megtaláld az okait a sikertelenségednek. De persze az is lehet, hogy igazából, mélyen legbelül nem is vágytál rá ezért utasítottad el a hozzád közeledőket / utasítottak el ők.
2015. okt. 20. 00:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Még van időd megtalálni a társadat!

Sajnos nehéz találni megfelelő embert

nagyon sok felszines ember van sajnos

irigykednek egymásra

így elég nehéz szerezni baráti kapcsolatot is nem hogy társkapcsolatot...

az a legfontosabb egy párkapcsolatban hogy hasonlóak legyenek,szeressék egymást,megértsék egymást

kitartsanak egymás mellett jóban és rosszban!

sok sikert!

2015. okt. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!