Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 1 éve nincs kapcsolatom, pedig próbálkoztam. Teljesen oda vagyok 21 F
Nem lehet, hogy túl nagyok az elvárásaid?
Milyen helyekre jársz bulizni? Lehet, hogy ott ne, olyanok vannak akik komoly kapcsolatot igényelnek. A jó helyek a céges party, házibuli, szabadidős tevékenység.
Nem teszel ki képet vagy írod le, hogy nézel ki? :)
Egyébként sok lehetőséged van- mozi, bevásárlóközpont, akár internet, rendezvény, és még sorolhatnám...
Nem szeretnék képet felrakni.
Nincsenek nagy elvárásaim. Az elején próbálkoztam discoban, szórakozóhelyen, de nem voltak tartósak, 1 hét maximum, nem volt meg kettőnk részéről kölcsönösen a "szerelem". Bevásárlóközpontban, parkban ilyen helyeken is, próbáltam már, észreveszem, ha egy lány azért néz úgy, vagy mosolyog mert tetszem neki, de egyrészt ilyen helyen nem szeretek oda menni, félek az elutasítástól. Neten nem szeretnék ismerkedni, mert azt hiszik, csak szórakozok.... így nem tudom mit tegyek.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!