Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? 1 éve nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 1 éve nincs kapcsolatom, pedig próbálkoztam. Teljesen oda vagyok 21 F

Figyelt kérdés
Járok bulizni, nem vagyok csúnya, de egyszerűen nem megy.
2012. márc. 23. 15:24
 1/6 anonim válasza:

Nem lehet, hogy túl nagyok az elvárásaid?

Milyen helyekre jársz bulizni? Lehet, hogy ott ne, olyanok vannak akik komoly kapcsolatot igényelnek. A jó helyek a céges party, házibuli, szabadidős tevékenység.

2012. márc. 23. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem teszel ki képet vagy írod le, hogy nézel ki? :)

Egyébként sok lehetőséged van- mozi, bevásárlóközpont, akár internet, rendezvény, és még sorolhatnám...

2012. márc. 23. 15:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet felrakni.

Nincsenek nagy elvárásaim. Az elején próbálkoztam discoban, szórakozóhelyen, de nem voltak tartósak, 1 hét maximum, nem volt meg kettőnk részéről kölcsönösen a "szerelem". Bevásárlóközpontban, parkban ilyen helyeken is, próbáltam már, észreveszem, ha egy lány azért néz úgy, vagy mosolyog mert tetszem neki, de egyrészt ilyen helyen nem szeretek oda menni, félek az elutasítástól. Neten nem szeretnék ismerkedni, mert azt hiszik, csak szórakozok.... így nem tudom mit tegyek.:S

2012. márc. 23. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Először is lépj túl azon, hogy "félek a visszautasítástól". Mert bátorság és kockáztatás nélkül nem fog menni. Nekem az internet jól bejött, de persze mindenki más. Légy hajlandó visszautasítást is kapni. Valamennyire fogadd el, hogy benne van a pakliban. Ha ezt meg tudod tenni, akkor könnyebb lesz a dolog.
2012. márc. 23. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve nincs. ha nincs értelmes csaj kivel egyezik az elképzelésünk akkor nem fogok összejönni vele.
2012. márc. 23. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
én meg vissza!
2012. márc. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!