Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan haragszom, mert azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom, mert azt érzem, hogy semmibe vesz?

Figyelt kérdés

Van egy lány a munkahelyemen. Pár hete egész jóban lettünk. Jópárszor beszélgettünk, nevetgéltünk. Tudtam, hogy nemrég szakított a pasijával. Nagyon cuki lány, aranyos, szimpatikus lett nagyon.

Viszont ő más részlegen dolgozik, csak rövid időre került oda, ahol én is. Ez egy nagy vállalat, szóval egyébként semmi esély, hogy összefussunk.

Ennek a lánynak nincs facebookja, illetve más hasonló oldalon sincs fent. Úgy gondoltam, mivel tényleg nagyon szimpi, elkérem az e-mail címét, mert ott szokott néha beszélgetni másokkal, ill telefonon. Azt terveztem, h utolsó nap, mikor ott lesz még elkérem. Viszont az élet közbevágott, és egy nappal korábban végelett annak a munkának, viszont ezt előre nem lehetett tudni. Ő visszament a részlegére, illetvea műszakjába.

Kitaláltam, h én ismerem az ő barátnőjét, mivel a munkatársam volt. Ő is egy aranyos közvetlen lány, és mondta hogy emailben szoktak beszélgetni. Elkérem tőle facebookon az emailcímét. Így is tettem. Mondtam az csajnak, h mielőtt megadja, kérdezze meg, megadhatja-e? Mondta, h persze szívesen...

Pár nappal később ráírtam, h beszélt-e már vele. Azt válaszolta, hogy igen, de arra a kérdésére nem írt semmit, de azóta írt neki még egy emailt, és megkérdi ismét. Megköszöntem neki. Bár közben azon gondolkodtam, h ez nem valami jó jel...

Néhány nappal később ismét ráírtam a lányra, hogy beszéltek-e? A lámy elolvasta, de nem írt vissza semmit. Pedig sokat lóg fent facebookon. Már napok teltek el azóta, h elolvasta. Miért nem válaszol semmit? Az olyannehéz, h megmomdja az igazat?

Szerintetek?

2015. okt. 19. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan vagy az a "csatorna" valamiért bedugult (pölö: az ürenetközvetítő összekapott a címzettel, vagy esetleg nem is akarja, hogy kapcsolatba kerülj a címzettel, vagy kitárgyaltak és megegyeztek, hogy nem is vagy jó parti, ilyesmi...).

Mindegy!

Ha biztosat akarsz tudni, keress más kapcsolatot a lányhoz. Legjobb, ha személyes: úgy intézed, hogy összefussatok a gyárkapuban, vagy iyesmi. Mittudomén.

2015. okt. 19. 21:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak volt értelme kitenni ezt a kérdést! :D

Ezekre nem is gondoltam. Arra gondoltam eddig, h a lány nemet mondott és ő nem meri megmondani. Ezt pedig nem tudtam az én fejemmel megérteni. Hisz ha ír, h sajnálja de nem. Rá nem fogok haragudni, max arra aki nemet mondott(persze arra sem), ő pedig megtette amit kértem és kész. Így viszont, h nem válaszol, csak rá lehetek mérges másra nem. Ez a butaság pedig bosszantott engem.

Azért akartam elkérni az elérhetőségét, mivel jobban megakartam ismerni. Nem tudtam eldönteni, h milyen is. Ez sok negatív dolog, ami eddig volt, elvette a kedvem az egésztől. Rossz ez a bizonytalanság...

Köszönöm a segítséget!

2015. okt. 19. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze meg az is lehet h b**zott megkerdezni barmit is a csajtol, csak kamuzott egyet neked, es nem akar meg egyszer. Vagy az is lehet h maganak szeretne ez a csaj ezert meg jo h nem kerdezi meg, vagy jo csajbaratsaghoz hiven nem akarja megadni a bnojenek a lehetoseget stb stb stb millio kombinacio lehet meg sajnos, ezt szemelyesen a csajtol tudhatnad meg ha lenne olyan h oszinteseg az o ertekrendjeben
2015. okt. 21. 10:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Ők elvileg sűrűn beszélnek. Minden nap vagy pár naponta. Mi oka lenne, h ne kérdezze meg? Van pasija, ráadásul rég együtt vannak, és komolynak is tünik a dolog.
2015. okt. 21. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a "közvetítő" hazudik. Az oka meg ezer lehet. Nincs más mód kideríteni a lány email címét?
2015. okt. 21. 11:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz h hazudik? A nekem tetsző lány mondta, h sokat beszélnek.

Elég kicsi az esélye, h találkozzunk, még akkor is, ha igyekszem úgy alakítani. Ráadásul azt mondta, h munkahelyet akar váltani. Csak egyenlőre nem talál. Tehát az is lehet, h már azóta h én vártam az email címét, már nem is dolgozik itt.

Azért mertem így elkérni az emailjét, mert biztos voltam benne, h megadja. Mivel látszatra úgy tünt kedvel engem, még akkor is ha csak barátkozni akarna. Kifejezetten magányosnak tünt, még akkor is, ha ő ezt nem gondolta gondnak. Azt mondta nekem, h csak ezzel a közös ismerőaünkkel szokott beszélgetni, mással nem.

2015. okt. 21. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Akármilyen nagy munkahely, valami telefonkönyv csak van, nem?

Ha elhajt, hát elhajt... de nem őrlődsz.

2015. dec. 21. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem bízd a a kiszemeltre, hogy ő akar-e ismerkedni, add meg TE neki az e-mail-címedet!

Ilyen nem létezik, hogy "meg akarom ismerni, hogy eldönthessem, milyen". Ő is kell érdeklődjön, egyoldalúan nem akarhatsz ilyesmit.

2015. dec. 22. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!