Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy engem minden lány semmibe vesz? 20F

Figyelt kérdés
Sokat járunk bulizni, ott a haverjaimra tapadnak a csajok, beszélgetnek velük, még ha ismerősökkel találkozunk és csajok, azok nekem nem is köszönnek, hiába tudják ki vagyok. Ha beszélgetni próbálok, meg sem hallják, ugyanúgy valamelyik haveromhoz beszélnek vagy elmennek.
2015. szept. 18. 13:53
 1/6 A kérdező kommentje:
A külsőmmel lehet valami gond? Nem vagyok egy adonisz, de a haverjaim sem, van köztük nagyon sovány, elhízott, alacsony. igénytelen stb.
2015. szept. 18. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet, h valami negatív sugárzik ki belőled, magyarán nem jó a kisugárzásod. Próbálj velük úgy beszélni, amit hallani akarnak.

Egyéb tippem nincs.

2015. szept. 18. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

A viselkedéseddel, szövegeddel, beszédstílusoddal is lehet gond, de nem ismerlek, szóval passz.

Tegnap pl. egy gyorsétteremben ettem, ahol háttérzene is volt, közben olvastam, aztán odajött valaki, valamit kérdezett, de vissza kellett kérdeznem, mert motyogott és nem artikulált rendesen.

2015. szept. 18. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert csúnya vagy, vagy alacsony, vagy mindkettő.
2015. szept. 18. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló eset áll fenn, elég jól megfogalmaztad a problémát. És őszintén szólva gőzöm sincs, hogy miért van ez, pedig nem vagyok csúnya. Valószínűleg más az érdeklődési köröd, más az egész személyiséged, mint a többi átlagemberé, és ez valamilyen módon érződik is rajtad. Magyarán "különc" vagy.
2015. szept. 18. 18:04
 6/6 anonim válasza:

Azt mondd, amit hallani akarnak és úgy, ahogy hallani akarják. Játsszd meg a magabiztosságot, a határozottságot. Ötözködj elegánsan. Figyelj a testbeszédre.

Nekem van egy olyan kicsit skizofrén képességem, hogy képes vagyok magamat kívülről szemlélni: "Ha a csaj helyében lennék, tetszene neki ez meg az?" stb...

Egyszóval, hamisítsd meg magad. Nem szép amit írok, de a 21. században ezt kell tenni ahhoz, hogy sikeres légy.

Szar a világ, gonoszak az emberek. Vagy sírdogálunk vagy odavágunk mindenkinek és megyünk előre.

Ennyi.

2015. szept. 18. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!