Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy engem minden lány semmibe vesz? 20F
Lehet, h valami negatív sugárzik ki belőled, magyarán nem jó a kisugárzásod. Próbálj velük úgy beszélni, amit hallani akarnak.
Egyéb tippem nincs.
A viselkedéseddel, szövegeddel, beszédstílusoddal is lehet gond, de nem ismerlek, szóval passz.
Tegnap pl. egy gyorsétteremben ettem, ahol háttérzene is volt, közben olvastam, aztán odajött valaki, valamit kérdezett, de vissza kellett kérdeznem, mert motyogott és nem artikulált rendesen.
Azt mondd, amit hallani akarnak és úgy, ahogy hallani akarják. Játsszd meg a magabiztosságot, a határozottságot. Ötözködj elegánsan. Figyelj a testbeszédre.
Nekem van egy olyan kicsit skizofrén képességem, hogy képes vagyok magamat kívülről szemlélni: "Ha a csaj helyében lennék, tetszene neki ez meg az?" stb...
Egyszóval, hamisítsd meg magad. Nem szép amit írok, de a 21. században ezt kell tenni ahhoz, hogy sikeres légy.
Szar a világ, gonoszak az emberek. Vagy sírdogálunk vagy odavágunk mindenkinek és megyünk előre.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!