Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok r**anc?
Figyelt kérdés
Mindig csak a jobb és a jobb, csak az érdek vezérli, semmi érzelmi kötődés, csak a külső és a pénz, aztàn ha megunták vagy jön egy még jobb, csak lelépnek és magukat àllítják be màrtírnak.2015. okt. 19. 16:41
1/12 anonim válasza:
Mert nekik erre van igényük, így kényelmes nekik. Nem kell velük foglalkozni és ennyi.
2/12 anonim válasza:
Mi a bajod elhagytak,azért picsogsz?-)
3/12 anonim válasza:
Egyébként a férfiak is lehetnek ezen a szinten r_bancok, azaz hímringyók.
4/12 anonim válasza:
Ez a férfi nem hibája is. Mondom ezt férfiként. Úton-útfélen állandóan dicsérik a nőket, semmit sem kell tenniük azért, hogy kapkodjanak értük. Mivel kereslet van erre, annak megfelelően alakul a kínálat is.
5/12 anonim válasza:
Tényleg??
Milyen kellemetlen, ha ezt egy csaj csinálja, ugye? És amikor egy pasi, azt hogy hívjátok??
Érdekes én nem vagyok ribnc, de sok "ribnc" pasival összehozott már a sors.
Most akkor én is picsoghatok? :D
6/12 anonim válasza:
Miért olyan körökben mozogsz, ahol a r*ancok vannak többségben?
7/12 anonim válasza:
Errefelé is sok van.
(amúgy lány vagyok,nem fiúként írom ezt)
9/12 anonim válasza:
4-es! Akkor te is ilyen körökben mozogsz. Véleményem szerint van egy ilyen "réteg", de nagyon sok a normalis lány és a normalis fiu is. Nem minden lány válik rib.nccá, ha bókolnak neki kettot, és nem minden fiú hagyja ott a barátnőjét eggyel nagyobb mellű nőért. Meg kell találni a megfelelő barati/munkahelyi kört, ahol az igényeinkhez mérten tudunk válogatni. Ugyanis az ilyen mai komolytalan kapcsolatok az igénytelen párválasztás következmenyei. 17\L
10/12 anonim válasza:
#9: #4 vagyok. Nem, én nem mozgok ilyen körökben. Én értelmes emberek köreiben mozgolódom, már amikor teszem, mert egyszerűen nincs igényem sokszor emberek közé menni, pont azért, amiért olyanok, amilyenek. Szóval tarts távol engem a skatulyázásaidtól. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!