Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt vajon honnan lehet tudni? 21l
Honnan tudjam, hogy egy adott srác nem AKAR vagy nem MER lépni? Vannak valamilyen jelek például?
Csak látásból ismerjük egymást a sráccal.
Jó, persze, senki fejébe nem lehet belelátni. De Ti fiúk-férfiak hogyan viselkedtek, ha tetszik a csaj, de nem mertek lépni?
Onnan, hogy ha AKAR, akkor lépni FOG.
Ha valakinek meg tetszik egy csaj, de nem mer lépni, akkor nem is fog. Csalódik magában, és hamarosan eliszkol a helyszínről.
Más-más fősulira járunk, de a buszmegállóban többször összefutunk/vagy mikor ő már elfelé hagyja a buszmegállót, én pedig befelé megyek. Fiatalabb nálam olyan 3 évvel.
Mindig köszön. Ha frontálisan találkozunk néz hosszasan, ha messzebb megpillant 'csak' köszön.
Már jó ideje ez van. Az elején azt gondoltam : De udvarias, hogy ismeretlenül mindig rámköszön. Aztán leesett, ez nem puszta udvariasság, mert többször elbámult rajtam, illetve figyelt engem. Nézett, hogy észreveszem e, hogy odaköszönhessen. Mára megtetszett nekem... Talán sejti, mert nem néz olyannyira. Vagy nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!