Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy srácba, de barátnője van.
Hogy szerezzem meg?
Figyelt kérdés
Tudom, undorító, hogy szét akarok zúzni egy kapcsolatot, de nem érdekel. Nekem ez a srác kell, és úgy érzem, hogy én is neki, de eddig jó kislányt játszottam, nem léptem semmit. Viszont egyszer élek, és nehogy már egy vadidegen csaj miatt ne lehessek boldog. Valaki, aki nem teljesen beszűkült, tudna segíteni?
Mi van ma, rbancok világnapja? Kéne egy apokalipszis!
Katácska, undorító vagy!
2015. okt. 18. 13:05
12/19 anonim válasza:
Nyomorék. Na látod, én ezért kibeleznélek ha rá mernél mozdulni a fa.szimra. Nem érdekel, hogy ő lépne-e vagy sem..viszonozná-e vagy sem. Téged is kibeleznélek. Egy pofátlan, retkes, olcsó ri.bnc vagy. Az ilyenek meg meg sem érdemlik az oxigént.
2015. okt. 18. 15:49
13/19 anonim válasza:
Kedves utolsó. Az, hogy ennyire felhúzod magad rajta, rólad többet elárul, mint a kérdezőről.
Itt mindenki normális hangnemben írt neki, te fröcsögsz.
elsősorban arra gondolnék, hogy félsz, megcsal a pasid. tuti meg is csal, keress mást, akkor megnyugszol.
2015. okt. 18. 16:09
14/19 anonim válasza:
Nyuszifül. Engem SOHA senki nem csalt meg... :) Igen, lehet azért, mert nem mert... :D
Ettől függetlenül most sem félek ettől...úgy, ahogy sosem tettem. Egyszerűen gyűlölöm az árulókat...és az olyan retkeket, akik annak tudatában, hogy xy foglalt...mégis rámásznak pofátlanul. Bár velem még nem történt ilyen, de tudom, hogy nem is tűrném. És igen...én kibelezném. Velem senki...főleg, az én szememben egy értéktelen féreg..ne kezdjen el szórakozni. De igen, tudom mások vagyunk. Van,aki csendben tűri ha évekig alázzák. Van, aki képes a csalásra lelkiismeretfurdalás nélkül. Van, aki képes bemászni mások kapcsolatába 3. félként. Én egyikre sem lennék képes. Ám gyanítom,kedves előttem szóló..hogy te már voltál 3.............különben nem vetted volna fel, a ri.bancokkal szembeni intoleráns hozzászólásom.........
2015. okt. 18. 17:44
15/19 anonim válasza:
Egyrész, nagyon gerinctelen ilyen dolgot tenni. Másrész senki sem képezi a másik embert tulajdonaként. Ha az én pasimra rámászna valaki, akkor az az ő dolga rendezni. Nem vagyok én őrző-védő. Tudja a 'dolgát', ha szeret, röptébe elküldi a jó büdös francba. Bennem van női tartás. Nálam próbálkozott már foglalt pasi. A nője megtudta, hogy jó kapcsolatot ápol velem. (baráti) Hát, érezhető volt, hogy rühell engem. Persze előbb barátság volt a sráccal, aztán kezdett idővel közeledni. Mára nem vagyunk már olyan jóban, mivel nem szeretem a gátlástalan, hazug embereket. Pedig nekem is bejött a srác, de a lelkem valahogy fontosabb. Elszedheted, de bánni fogod. Kamatos játék, amire drágán ráfizetsz. Nekem is meglett volna, sőt. Esetemben szinte rám mászott. Nekem ilyen férfira nincs szükségem. "Férfira..."
2015. okt. 18. 18:24
16/19 anonim válasza:
9-es, igazad van, szidni rövid i :) másba nem tudtál belekötni?
Továbbra is tartom, ahol nincs gond, harmadik fél nem tud belezavarni semmibe. Akit meg vinni lehet, vigyék...és ne csak azért maradjon, mert nem volt aki elvigye!
Akire foglaltként ráhajtanak, annak a dolga elküldeni az illetőt. Ha nem teszi, nem a harmadik a hibás!
8-as voltam
2015. okt. 18. 20:10
17/19 anonim válasza:
16. Igen, nem tud egy normális értékrenddel bíró, jól működő kapcsolatba egyetlen egy 3. fél sem belerondítani....de az, hogy vannak olyan nők/férfiak, akik tudatában vannak annak, hogy a számukra szimpatikus nő/férfi foglalt...mégis ráhajtanak...egyszerűen minősíthetetlen tettet követnek el. Mindegy, hogy kapnak-e viszonzást vagy sem! Egyik sem menti fel őket. Ez pont olyan, mint a lopás. Jóska meglátja a Pistáék udvarában a hintalovat..megtetszik neki...azt mondja, "ez kell nekem, hát megszerzem"...majd másnap átugrik a kerítésen és megpróbálja ellopni...vagy összejön, vagy nem... Még ha nem is történik meg a bűncselekmény, maga a gondolat, majd a tett is egyfajta bűn.............
2015. okt. 19. 08:03
18/19 anonim válasza:
16-os nem csak írni nem tudsz, de olvasni sem?
Konkrétan a hozzáállásodba is belekötöttem, az nem jött át?
2015. okt. 19. 16:01
19/19 anonim válasza:
Na ez egy h@lye hasonlat:) a hintaló ha ellopják, nem tudja eldönteni, hogy engedi-e hogy elvigyék vagy sem!Nincs saját akarata, döntése. Egy pasinak meg van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!