Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket mennyire zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire zavarna ez a probléma?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és sajnos hormonális probléma miatt túlzottan szőrösödök a karomon, hasamon, hátamon főleg persze gyantázatok minden területen a hátamon kívül. De így is undorítónak találom magam a problémám miatt. Ha ezt leszámítva megvan bennem minden amire szükségetek lenne,mind külsőleg és belsőleg akkor elfogadnátok ezzel együtt?
2015. okt. 17. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna, mivel gyantázod, nincs miről beszélni :)
2015. okt. 17. 17:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Persze, nem lenne akadály
2015. okt. 17. 17:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Még az is lehet hogy segítenék gyantázni
2015. okt. 17. 18:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Fúha, nekem bejön az ilyesmi.
2015. okt. 17. 18:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom ezt elképzelni, mármint így h gyantázod nem is látszik semmi? Vagy ahol nem tudod gyantázni ott látszik?

Egyébként engem nem zavarna sztem.

2015. okt. 17. 18:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát nyilván látszik, mert meg kell várni, hogy a gyantához megfelelő hosszúságú legyen, de aztán egy darabig megint nem látszik.
2015. okt. 17. 18:05
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Rokonságomban van kozmetikus, szóval mi a kérdés? :D Semmi para, segítenék benne. De kövér ugye nem vagy?
2015. okt. 17. 18:08
 8/13 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Értem, nem értek a gyantához. Így nem tudtam, h várni kell vele, h megnőjön.

Nem hinném, h olyan vészesen zavaró lehet. De ha van róla képed, többet tudnánk róla mondani!

De ne parázz ezen! ;)

2015. okt. 17. 18:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Tudod jól,hogy egy átlag fiút/férfit zavarna,ha a barátnője túlságosan szőrös lenne,hiába is írnak mást...
2015. okt. 17. 18:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!Én lány vagyok.

Endokrinológusnál voltál már?Minél hamarabb be kell állítani a hormonokat,mert később sok gondod lesz majd ,ha gyereket szeretnél vállalni.

2015. okt. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!