Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma, mindig olyan lányok tetszettek életben két független, és négy vagy öt kapcsolatban lévőn kívül akiknek egyáltalán nem voltam az esete?
Nagyon sok leszbikus, tehát nőkre. Vagy nagyon izmos, nagyon vékony, vagy lányos pasikra bukó, vagy fehér csaj akinek csak roma barátai voltak, ázsiaiakat szerető lányok, csak szőkékre bukó lány. De ~80-90% más nem vagy rasszra bukó. És az a durva, hogy a celebeknél is így van, azoknál is, akiknek láttam mélyinterjúját és ott tudtam meg, pont a ózok tetszenek első ránézésre is, és megismerve is őket akiknek nem vagyok az esete. Sőt mindig utólag tudom ezt meg. Több leszbi/bisex/ csajnak én voltam az egyetlen pasi az életévben. Volt akit a párja biztatott, hogy nyugodtan feküdjön le velem, ha ennyire kedvel és még megkívánt is.
23 évesen eddig két barátnőm volt, egy hetero 16 éves koromba ő 15 volt két év három hónapos kapcsolat, aki nagyon bírta melegeket, és passzív biszexeket, utódom is az. (Én közben teljesen hetero vagyok, sportos, kedves, intelligens, türelmes, kíváncsi és állítólag ezek mellet vagy ellenére igen férfias vagyok) , és most egy kb. kéthetes kapcsolatom, egy 11 éve ismeretségből egy biszex csajjal, akivel jó barátságban voltam mindig és ő akart velem összejönni és mellettem csajozik (utóbbi nem zavar csak így egyben furcsa.). Jó a barátnőm nekem is öt-hat éve nagyon tetszik. Csak rengeteg "kapcsolata" volt, folyton és párhuzamosan.
életében*
Rengeteg vessző hiány van. Elnézést!
Egy lánnyal nem jött össze végül akikkel ->egymás esetei voltunk<- eddig, tartós kapcsolatra is.
Négy vagy öt kapcsolatban lévő volt és még abban is van, és egy szinglivel sem jött össze.
Jó mostani is bőven elég párkapcsolatnak egy életre. ;)
4: De az átmeneti, hogy akkor éppen kapcsolatban voltak.
10 éven belül többször is fognak még partnert váltani.:)
Engem inkább az érdekelne már, miért azok jöhetek be nekem, akiknél én nem is játszottam, és nem azért mert kevés vagyok. Hanem mert egészen más, és karakteresen más az esete (és/,) párja.
Én is bejöttem lányoknak, mint írtam több leszbi lánynak én voltam az egyetlen pasija. Pedig én aztán férfias vagyok, és nem nőies. Jó tudom, leszbikusoknál nem ez a szempont itthon. Ez a "butch(/"férfias nő") and femme(/nőies nő)" is inkább szórvány újkori és részben divat jelenség. Jó szolidabban mint hangzik azért jelen van, elég sok kapcsolatukban, ha nem is mindben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!