Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gábor471 kérdése:
Csajok! Szerintetek mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
23 éves 65kg 175cm barna szemű és hajú eléggé közvetlen barátságos természetű vagyok. Szoktam ismerkedni meg próbálok neten de vissza se írnak pedig tényleg normális kúltúrált forma vagyok. Nem akarom kihasználni meg semmi ilyesmi és akkor se. Normálisan állok a dolgokhoz és mégis mindig én szivom meg...szerintetek mi lehet a baj?2015. okt. 8. 01:58
1/8 anonim válasza:
Ne neten ismerjedj. Idegen alakoknak en se szivesen valaszolok vissza.
Vigyazz ne tunj tul nyomulosnak,legyel visszafogott es titokzatos
2/8 anonim válasza:
Nem nyerő, ha rendes, kulturált vagy. Évekig próbálkoztam én is normális viselkedéssel, és semmit sem értem még el.
3/8 anonim válasza:
Az a probléma, hogy a nőknek semmi sem jó -.-
Ha jófej vagy, akkor nem vagy elég "rossz fiú", ha rossz fiú vagy, akkor meg nem vagy elég jófej meg barátságos. Ha nem vagy izmos, akkor nem vagy elég férfias, ha izmos vagy, akkor meg zavarja őket, hogy "sok" időt töltesz az edzéssel, és nem velük töltöd az idődet. Buta pasi nekik nem kell, mert nekik nem csak a kinézet a fontos, hanem a belső is, de ne legyél okos mert akkor stéber vagy. A pénz nem számít, de anyagilag álljál nagyon jól, mert biztonságra van szükségük.
Volt már eddig pár bnőm, de én esküszöm nem tudok a nőkön kiigazodni..
4/8 anonim válasza:
Neten szerintem nem lehet ismerkedni. Kell a másiknak a kisugárzását is érezni ahhoz, hogy valaki el tudja dönteni, ezzel az emberrel járna-e vagy sem. Tehát inkább társaságba járj (persze nem diszkókba, mert normális lánnyal ott sem lehet megismerkedni), hanem - akár egyedül is - indulj el múzeumokba (igen, múzeumokba, ha pesti vagy, voltál már például a Szépművészeti Múzeumban? az alapműveltséghez hozzátartozik a festők ismerete is), kezdjél el ismerkedni az operákkal, ha van rá pénzed, menj el egyszer-egyszer az Operába, vagy az Erkel Színházba, az olcsóbb, és meglátod, mennyi nő megy ilyen helyekre egyedül vagy a barátnőjével. Vagy iratkozzál be egy kirándulós társasághoz, vagy hegymászókhoz (igaz, itt lányok kevésbé lehetnek), vagy kajakozzál, biciklizzél nyáron, menjél ilyen csoportokkal - és főleg ne várd, hogy most vajon találok-e valakit, mert nem akkor szokott jönni az igazi, hanem amikor nem is reméled.
5/8 anonim válasza:
folytatás: persze előzőleg saját magadat fejlesszed, a műveltségedet, hogy tudjál különböző témákról beszélgetni.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. okt. 9. 11:21
7/8 A kérdező kommentje:
az viszont tényleg igaz hogy ha rendes az ember úgyse nézi a nő semmibe...de most komolyan az a jó neki ha lehordom meg ilyenek?
2015. okt. 9. 11:35
8/8 anonim válasza:
Megfelelő nőt kell választani, aki tudja értékelni a másik embert, ha az is értékes. Miért, kit akarsz lehordani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!