Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen nővel valami baj van?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedek egy átlagos külsejű 30 éves nővel

Egy éve társkereső oldalakon van azóta nem talál párt magának

Én nem vagyok helyes elég csúnyácska vagyok de azt mondta rám hogy nincs velem semmi baj. Igényei abszolút nem nagyok csak szerinte az összes társkeresőn barmok vannak.

Most valóban az internetes társkeresőkön ilyen rossz pasik vannak vagy a nővel van lesz valami bibi. Mire készüljek? Eddig meglepően kedves okos aranyos

2015. okt. 17. 11:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokak szerint helyeske, szerintem tipikus átlagos nő vagyok. Nos igen. Első nap mikor feljelentkeztem kaptam vagy 150 sablon szöveget, h sya, sex ma? mizu baby sex? Szeretnéd lesz..ni? és hasonlók. Chaten u.ez. Nos, ez nem kell. Második nap már lájtosabb, mondjuk 10-50 levél, ezekben van 1-2 hosszúra nyújtott, és nagyon nyálas, másolás-beillesztéses. Volt olyan, h beleírta a "férfi", hogy ő is szeret fallabdázni, én meg csak lestem... Életemben nem fallabdáztam. :D Ha még a nevet sem írják át.... Aztán ott vannak azok, akik több, mint 200 km-ről vallják, hogy a távolság nem akadály. És h találkozóra került a sor, a legtöbbjük már első randin fel akarja vinni a lányt magához. Egy pasival találkoztam az egész társkeresősdi alatt, aki értelmes és vicces volt. Csak kár, hogy nagyon udvariatlan és kb. 250 km-re élt... Barátnak megmaradtuk, időnként összefutunk, de biztos magasak az elvárásaim, mert udvarias embert akarok magam mellé. 2 évig voltam fenn, hosszabb-rövidebb ideig, a bunkó és/vagy szexéhes pasik miatt, és végleg töröltem magam. Ha van egy ilyen csaj, akit érdekelsz, ne szalaszd el!
2015. okt. 17. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Lol hát én is mesélhetnék a társkeresős élményekről... szerintem nehéz jó pasit kifogni, akit annak gondoltam, hiába leveleztünk hetekig !! és mentem be szinte már második levélnél a randiba, valahogy sose jött össze... szerintem van aki csak próbálkozik, unalomból van fenn, esetleg alacsony az önbecsülése..aki egy értelmes mondatot összehoz, és nem csak egy hogy vagy-ot vagy szia van kedved beszélgetni-t, annak már válaszolok. Mégis, akik voltak randik, hát... kevés értékelhető. Nem reális képek voltak fenn, vagy csak szimplán bunkón viselkedtek, folyamatosan magukról beszéltek.

Úgyhogy van egy-két tapasztalat, de biztos én vagyok válogatós, ugye? :P

2015. okt. 17. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szexpartnert bárki könnyen találhat, de aki komolyabb szándékkal ismerkedik, annak eltarthat egy ideig a keresgélés.
2015. okt. 17. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze 54%-os...meg még 2 hét alatt férjhez is megy, nem e már?? :D
2015. okt. 18. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!