Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen nővel valami baj van?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedek egy átlagos külsejű 30 éves nővel

Egy éve társkereső oldalakon van azóta nem talál párt magának

Én nem vagyok helyes elég csúnyácska vagyok de azt mondta rám hogy nincs velem semmi baj. Igényei abszolút nem nagyok csak szerinte az összes társkeresőn barmok vannak.

Most valóban az internetes társkeresőkön ilyen rossz pasik vannak vagy a nővel van lesz valami bibi. Mire készüljek? Eddig meglepően kedves okos aranyos

2015. okt. 17. 11:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azért barmok a pasik szerinte mert csak szexre mennek általában komolyan nem akarnak, igaz ez?
2015. okt. 17. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
9%
Ha egy nő nem talál magának párt, akkor két lehetőség van: vagy nagyon válogatós, vagy valami defektje van.
2015. okt. 17. 11:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mit tudunk neked mi itt mondani?

Baj van a nővel, menekülj, amíg nem késő, aki egy éve nem talált párt, az önző, magától elszállt királylány, majd jól ki fog csavarni érzelmileg és anyagilag egyaránt.

Vagy inkább ez tetszene jobban? Ez tényleg egy komoly nő, nem alfahímre, meg helyespasira gerjedő, üres fejű, felszínes plázacica, lám, van türelme egy évig is várni egy komoly kapcsolatra, az ilyen nőt nagyon meg kell becsülni.

2015. okt. 17. 11:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Gondolom eddig nem volt szerencséje, de ez nem jelenti azt, h a társkeresők csupa barommal vannak tele, max őt pont az ilyenek találták meg, vagy mondjuk annyira nem néz ki jól, ezért sokaknak csak szexre kellett volna.
2015. okt. 17. 11:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát olyan 70 kg körüli kicsit arányosan duci
2015. okt. 17. 11:19
 6/14 anonim ***** válasza:
21%
Én meg írjam azt, hogy a társkeresőn csak öntelt, magukat hercegkisasszonynak képzelő beképzelt pi.nák vannak, akik csesznek válaszolni a levelekre?
2015. okt. 17. 11:27
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Nincs vele feltétlenül baj.

A társkeresôkön tényleg rengeteg a megdöbbentôen tapló férfi. Egy nagyon helyes barátnôm 2. éve keres párt, de a társkeresôzést már inkább fel is adta. Én is többször próbáltam, de senkivel nem jutottunk el a találkozásig. Persze mindketten emberek vagyunk hibákkal, de sose vártuk el senkitôl, hogy tökéletes legyen.

Ettôl függetlenül vele is lehet baj, de csak ezért ne szakítsd meg az ismedkedést, ha egyébként el tudod vele képzelni a kapcsolatot.

2015. okt. 17. 11:29
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Csúnyácskának tartod magad, és valaki ismerkedne veled, erre arra kezdesz gyanakodni, hogy bizti vele nem stimmel valami??? Na látod, ez az alacsony önbizalom.

Teljesen reális, hogy valaki társkeresőzik és nem talál 1 év múlva se párt... fiatalabb korosztályban is...sajnos, de ez van.

2015. okt. 17. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy csak barmok vannak a társkeresőn. Igaz, hogy ők bátrabbak a kezdeményezésben. Viszont ki lehet fogni normális embereket is. Én például annak tartom magam, csak gátlásos vagyok, és valjuk be, már alig lehet személyesen ismerkedni, ezért vetemedtem erre a módszerre. Egyébként átlagos kinézetem van, gyakran megnéznek az utcán, de ez ennyiben ki is merül. Kb. fél év társkeresőzés után talált meg a hozzám hasonló párom. Én is elgondolkodtam rajta, hogy mi lehet vele a baj, de ahogy egyre többet találkoztunk, és jobban megismertem, rájöttem, hogy semmi kivetnivaló nincs benne. Ha jól kijöttök egymással személyesen is, akkor érdemes egy esélyt adni a dolognak.
2015. okt. 17. 12:40
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy normális, átlagosan válogatós nő egy nap alatt is képes párt találni társkeresőn. Ha csak a legjobban kinézőeknek ír vissza, ahogy a nők szoktak, akkor legyen mondjuk egy hét.
2015. okt. 17. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!