Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen nővel valami baj van?
Interneten ismerkedek egy átlagos külsejű 30 éves nővel
Egy éve társkereső oldalakon van azóta nem talál párt magának
Én nem vagyok helyes elég csúnyácska vagyok de azt mondta rám hogy nincs velem semmi baj. Igényei abszolút nem nagyok csak szerinte az összes társkeresőn barmok vannak.
Most valóban az internetes társkeresőkön ilyen rossz pasik vannak vagy a nővel van lesz valami bibi. Mire készüljek? Eddig meglepően kedves okos aranyos
Szerinted mit tudunk neked mi itt mondani?
Baj van a nővel, menekülj, amíg nem késő, aki egy éve nem talált párt, az önző, magától elszállt királylány, majd jól ki fog csavarni érzelmileg és anyagilag egyaránt.
Vagy inkább ez tetszene jobban? Ez tényleg egy komoly nő, nem alfahímre, meg helyespasira gerjedő, üres fejű, felszínes plázacica, lám, van türelme egy évig is várni egy komoly kapcsolatra, az ilyen nőt nagyon meg kell becsülni.
Nincs vele feltétlenül baj.
A társkeresôkön tényleg rengeteg a megdöbbentôen tapló férfi. Egy nagyon helyes barátnôm 2. éve keres párt, de a társkeresôzést már inkább fel is adta. Én is többször próbáltam, de senkivel nem jutottunk el a találkozásig. Persze mindketten emberek vagyunk hibákkal, de sose vártuk el senkitôl, hogy tökéletes legyen.
Ettôl függetlenül vele is lehet baj, de csak ezért ne szakítsd meg az ismedkedést, ha egyébként el tudod vele képzelni a kapcsolatot.
Csúnyácskának tartod magad, és valaki ismerkedne veled, erre arra kezdesz gyanakodni, hogy bizti vele nem stimmel valami??? Na látod, ez az alacsony önbizalom.
Teljesen reális, hogy valaki társkeresőzik és nem talál 1 év múlva se párt... fiatalabb korosztályban is...sajnos, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!