Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az hogy határozott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az hogy határozott egy férfi? Mit kell tennem ahhoz?

Figyelt kérdés

Randiztam egy csajjal és visszautasított, mert szerinte határozatlan vagyok.

Egyszerűen nem értem miért gondolta ezt. Mert én irányítottam, ő kérdezte mit csináljunk mondtam menjünk ide, menjünk oda. Tehát irányítottam a nőt úgy érzem határozott voltam. Az étteremben is nem voltam döntésképtelen stb. Mit kell tennem ahhoz hogy határozott legyek?

2015. okt. 16. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:
A határozatlansag mogott tevedestol valo felelem, a tevedestol valo felelem mogott buszkeseg van.
2015. okt. 16. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Kifogast keresett csak
2015. okt. 16. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Ha ezt a kérdést fel kellett tenned, akkor attól tartok úgysem tudnál változtatni.
2015. okt. 16. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
A lány ezt a hülyeséget már a randi előtt kitalálta, ezen a randi alatt te már nem tudtál változtatni.
2015. okt. 16. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnik úgy az elmondottak alapján, hogy határozatlan lettél volna.
2015. okt. 16. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!