Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jóképü srácoknak átlag lány?
Itt mindenki a nöi ès férfi elvàrásokról panaszkodik, még az életben nem ezt làtom.
Én magam átlagosan nèzek ki (szimmmetrikus arc, homokóra alak, hosszú haj...), nincs rajtam semmi mü.
Nincsen diplomám, és nem keresek vagyonokat.
Eddig mégis diplomás, jól keresö, nàlam magasabb társadalmi pozícióban lévö, jókèpü férfiak próbáltak kapcsolatot kezdeni velem.
A legtöbbjükkel barátok voltunk, mikor megmondták, érdeklem öket, így azért a személyiségüket is ismerem. A legtöbbjük jó ember, megnyerö szemèlyisèggel.
Volt, hogy nàlam szebb, gazdagabb nöket utasítottak el, vagy ritkább esetekben hagytak ott miattam.
Mi lehet ennek az oka? Talàn mégis alacsonyan van a léc az emberek többségénél?
10#
" Két féle nő van: tetszik és nem tetszik"
Aha, és hogy döntöd ezt el? Elárulom, mert felteszem még sose gondoltál bele: viszonyítással. Van egy alapod, amihez képest vannak szépek és csúnyák, illetve ezeknek bizonyos fokozatai, ergo értékelsz ezáltal mindent, az emberektől elkezdve az ételeken át egészen az időjárásig mindent. Ha pedig olyan ostoba vagy, hogy neked csak fekete és fehér létezik, akkor sajnállak, már egy aranyhal is képes favorizálni bizonyos haltápokat és kevésbé szeretni másokat, szóval gratulálok, azon kevesek közé tartozol, akik elmondhatják magukról, hogy a világképük egyszerűbb egy aranyhalénál.
"SENKIT nem pontozok!" - a pontozás csak egy példa volt az értékelésre, az is értékelésnek számít, ha neked pl. feláll-e a farkad valamire, vagy sem, illetve az is, ahogy beszélsz valakivel, értelem szerűen minél jobban kedvelsz valakit, annál kedvesebb vagy vele. Szóval igen, hazudsz és még arról is hazudsz, hogy hazudsz, amikor azt mondod, hogy nem értékelsz senkit, ez annyira gyerekes, mint amikor egyesek tagadják, hogy finganak, mert az olyan undi dolog...
#11 nevetséges vagy...
Nem, nem pontozok senkit. És nem, nem viszonyítok senkit MÁSHOZ MÉRTEN. Nincs szépségideálom sem. Meglepődnél, mennyi féle nő tetszett már. Nekem az arca számít és a személyisége. Tetszett már kövér, vékony, átlagos, sportos... szőke, barna, vörös... fekete még nem. De egyszerűen ránézek és ha megfog egy apróság, akkor jó. Ha megismerem és a személyiség is klappol, akkor príma. Annyira gusztustalan vagy az egész fejtegetésbedben, hogy az valami hihetetlen. Én nem külső alapján értékelek embereket és ez nem kamu. Annál inkább nehéz nekem személyiségben megfelelni, na ott már inkább előjön az, hogy kivel vagyok szívesen együtt és kivel nem. De egy aranyhal szintjén gondolkodó személynek ezt fejtegethetem... :) Elvégre úgyis hazudok, nem?
Létezik pontozási skála is.
A nők kinézete van pontozva 1-től 10-ig rajta, csak és kizárólag külső alapján.
Persze lehet hogy te valakit eggyel fentebb vagy lentebb tennél rajta valakit. Ez előfordulhat. De ez a lista akkor is leképezi a férfiak tömegének szépérzékét, gondolkodásmódját.
Nézd csak meg jól te is ezt a skálát és hazudd azt, hogy te neked valamelyik 6-osban lévő csaj simán 9-es. Vagy fordítva...
Istenem, amikor megmondják, hogy nekem ki kéne tetsszen, mert az a szépségideál... na ettől hányok! NEM HAZUDOK RÓLA!
A te kis szépségideálos képeden alig van nekem olyan nő, aki felkelti a figyelmem. Talán a 7-es sorban a középső szemüveges. Az 5-ös sorban balról a 3. szintén szemüveges. Még a 4-es sorból is tetszene jobbról a 2.
Gondolom kezded sejteni, hogy a szemüveges nők a gyengéim... :D És képzeld, a 8-9 -es sorban tipikusan azok a nők vannak, akiken az utcán/buszon átnézek, mert semmit sem látok bennük. Tipikusan olyan nők, akik a külsejükre helyeznek hangsúlyt, smink, festett haj, stb... ami nekem NEM JÖN BE. Mert azt sugallja vele felém, hogy neki a külső a fontos, nem tud mást felmutatni. Akkor sem jön ez be, ha az a média által sugallt nőideál. Nem tudja ezt senki felfogni? Mondjuk tegyük hozzá, hogy én nem nézek tévét, az én képembe nem tolják folyamatosan bele, hogy ez a szép, ez tetsszen.
Ez az egész pontskála annyira szánalmas, hogy az valami hihetetlen... mint a húspiacon. Férfiként szégyellem magam, amikor férfiak pontozgatni kezdenek a környezetemben.
És felháborító, amikor rám akarják nagyon "okos" emberek olvasni, hogy én bizony hazudok. Had tudjam jobban, jó?
Kérdező: A válasz nagyon egyszerű. Az emberek nem termékek. Senki sem (tisztelet? a kivételnek) úgy választ társat ,hogy megnézi az adatlapját, paramétereit, majd ha nem felel meg akkor leemel a polcról egy jobb adatokkal rendelkezőt, nem. Nem csak a külső, a kereset, az anyagiak és a kézzel fogható dolgok számítanak, mint ahogy az erő sem kézzel fogható, de mindent áthat, az egész univerzumunka ez tartja egyben.
Csatlakozzatok sötét oldalhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!