Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Lányok! Netes társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Netes társkeresőn ha írnak nektek fiúk pártalálási céllal, milyen hosszú, milyen részletes bemutatkozást preferáltok?

Figyelt kérdés

Jobb ha csak odaköszönnek, meg írnak egy "Mizu-t", és úgyis csak a kép számít, vagy jobban örültük egy igazi bemutatkozásnak, ezen belül inkább pár mondatos legyen, vagy részletesebb?

Előre is köszi a válaszokat!

2015. okt. 14. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#2 Beszarás hogy egy egész évet tévedett... :D
2015. okt. 15. 13:03
 12/18 anonim ***** válasza:
11: A lényeg hogy nem valami átlagos, gagyi, hülye, ismerkedős, stb. szöveggel nyitott felém, hanem olyannal, ahogyan bármilyen normális ember kezdeményez egy másik ember felé beszélgetést, ha ismerkedni akar vele, érdeklődik iránta. Az előző válaszaimban meg ezeket leírtam részletesen.
2015. okt. 15. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
44%

Instant nyer az a cávó sajnos aki ennyit ír:

Szeva bébe!

500 kiló nettó, Audi ánégyes a parkolóba, a dákesz is 18 centi, jeeeeeeeee...

2015. okt. 16. 16:29
 14/18 DarthQtya ***** válasza:

Én ezt írnám neki:

Állj át a sötét oldalra, állj át és érezd az erőt amit még soha, állj át mert te meg én az egész galaxis urai lehetünk.Úgy lehet minden, ahogy mi akarjuk.

Ha ezek után sem állna át akkor odaadnám Tobinak a rancoromnak.

2015. okt. 16. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Huhh..én felregisztráltam egyre, kíváncsiságból, szétnézni...Kaptam 1-2 frappáns üzenetet-azokra válaszoltam, de a legtöbb sablon, vagy olyan "hosszú, helyesírási hiba-mentes" üzenetet, hogy a tartalmától égnek állt a hajam...

A legjobb, ha az én adatlapomon lévőkre reflektál (innen legalább tudom, hogy elolvasta, érdekli, és nem csak Ctrl+C-Ctrl+V), esetleg a humorérzékét is belecsempészi valahogy.

Amúgy nem jött össze semmi, az egész egy hatalmas húspiac, el is ment a kedvem az ismerkedéstől, meg a "mai" emberektől:S Azt hiszem túl régimódi vagyok ehhez.

De a humorosra válaszoltam (őszintén)!:) Szóval ezek lennének a tanácsaim. Hajrá:)

24/L

2015. okt. 16. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok

Na, DarthQtya válaszában leírt 2 sorra tuti reagálnék, és a legtöbb csaj is:D Kellemesen beteg, vicces, világuralomratörős (mint ahogy nagyon sokan;D-én is)

De azért az illető adatlapjára is tessék reflektálni, akkor tuti siker.

2015. okt. 16. 19:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Damien, a 18 centi most nálad a nagy, vagy mi? :D
2015. okt. 16. 19:37
 18/18 anonim válasza:
Nem birom azt amikor valaki azzal kezd h meg irja magarol h érzékeny kedves jófiú.. Ez sablon szöveg.. Vigyen bele egy kis humort..altalanos dolgokrol.. Majd megismerem ha össze költözünk ;) egy beszélgetést addig tartok meg nem válik unalmassá..
2015. okt. 26. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!