Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok hozzá ha akivel ismerkednétek (22-25 éves) arról megtudnátok hogy szinte teljesen tapasztalatlan, több mint 2 éve nem volt nővel?
Ismerkedtem egy lánnyal akivel elég jól kijöttünk és szóba jött a téma... Én nem akartam kamuzni mert ha mégis úgy alakult volna hogy összejövök vele akkor lebukhattam volna ezért elárultam hogy már több mint 2 éve nem voltam nővel, csak 1 nővel voltam és vele se hosszú ideig.
Ő meglepődött de szerinte ez nem gáz csak furcsállta a dolgot. Végülis nem találkoztam vele többé mert bejött neki a képbe egy régi férfi ismerős...
Ti hasonló esetben hogyan reagálnátok?
hátrányból indulna egy ilyen 25 éves férfi?
4-esnek teljesen igaza van! Én 10 éve voltam utoljára nővel, az első volt az utolsó. Amiben a szerelem is benne volt. Aztán 10 hónap után a csaj bejelentette, hogy Pestre költözik és nem akar megbántani. Mint kiderült, ami képeket csináltam róla, castingokra járkált velük Pestre és miután szakított a felnőttfilm iparban kezdett tevékenykedni. Közben meg járkált le hozzám Pestről. Miután megtudtam szépen elküldtem a ...
Ez az egész elég mély nyomot hagyott bennem és talán az is közre játszott, hogy a szakítás után egy évre szívbillentyű zavar alakult ki nálam 20 évesen, na mind1 ez mellékes most. Azóta a lányok/nők távolról elkerülnek. Most kicsivel több mint egy hónapja találkoztam egy lánnyal aki 21 és nagyon tetszett. Találkozgattunk és oyanokat mondott, hogy nagyon bejövök neki meg jó testem van ennyire izmossal még nem volt dolga (pedig az nem sok), stb.. Haladt minden rendesen láttam a szemében azt amit már 10 éve senkiében. Harmadik találkozásra eljött hozzám és itt is aludt. Elkezdünk mesélni felváltva magunkról, ő mesélt rengeteg dolgot és én elmondtam mindent őszintén. Akkor jött rögtön az, hogy az exét szereti aki már 3 hónapja szakított vele és ha lesz is valami köztünk majd később mert most nem akar pasit addig amíg el nem felejti, meg jött hogy "csak a barátságát tudja felajánlani addig". Így nem volt semmi azon az este de még vagy 10-szer itt aludt, mert a sulija 5 percre van gyalog, ő meg vidéki. Mindig úriemberként viselkedtem tiszteletben tartva amit mondott, hogy majd később és 10 év után én képes vagyok várni. Egyik szombat este szólt, hogy jön be a városba, mennek bulizni a barátnőivel és nincs-e kedvem elmenni velük. Benne voltam lementem egyedül és a discoban találkoztunk, aztán le se szart egész este. Ennyit a barátságról. Később meg járkáltam a discoban őt keresve és látom kavar egy madárijesztő csontváz gyerekkel. Oké :( Na csak igazam lett, hogy csak terelés volt az egész kamu érvekkel, hogy majd később lesz valami meg nem kell neki pasi. Fel is hoztam ezt szépen neki többször is még jóval ez a diszkós este előtt, hogy nem-e csak azért fényezett végig, hogy ne bántson meg, úgy ahogy a 10 év alatt a többi, a válasza mindig az volt hogy ő igazat mondott én csak hüye vagyok, meg beképzelem. És mégis igazam volt. Szóval 10 év után is ezt érdemlem, hiába a kedvesség és az őszinteség, semmi értelme.
A te esetedben kérdező még az a 2 év bőven belefér, abban az esetben nincs hátrány az őszinteséggel szerintem, az én esetemben úgy néz ki, nemhogy hátrány volt hanem az egész érdeklődése, vágya megsemmisült. Én nem tudok és nem is akarok kamuzni a csajoknak, így semmi értelme az egésznek úgyse lesz senkivel semmi. Marad a magány és a zene
Itt azért elég erősen bejátszanak a tudat alatti dolgok is a csajoknál, hogy mi okozza számukra a szimpátiát és mi dolgozik ellene.
Igen, hátrány, mert nem te vagy a szuper pasi, a törzsfőnök, akiért minden nő odavan.
Viszont tény, hogy nem az ősemberek korában élünk, és így a fenti már kevésbé számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!