Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mit szólnátok hozzá ha akivel ismerkednétek (22-25 éves) arról megtudnátok hogy szinte teljesen tapasztalatlan, több mint 2 éve nem volt nővel?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal akivel elég jól kijöttünk és szóba jött a téma... Én nem akartam kamuzni mert ha mégis úgy alakult volna hogy összejövök vele akkor lebukhattam volna ezért elárultam hogy már több mint 2 éve nem voltam nővel, csak 1 nővel voltam és vele se hosszú ideig.

Ő meglepődött de szerinte ez nem gáz csak furcsállta a dolgot. Végülis nem találkoztam vele többé mert bejött neki a képbe egy régi férfi ismerős...

Ti hasonló esetben hogyan reagálnátok?

hátrányból indulna egy ilyen 25 éves férfi?

2015. okt. 14. 15:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én értékelném az őszinteséged! Amúgy voltam 25 éves sráccal ő is eléggé tapasztalatlan volt. Gyakorlás kell mindenhez! :-)
2015. okt. 14. 15:58
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Én hozzámentem :D

Mármint persze évekkel később... de engem ez nem érdekelt.

Nagyon kedves, figyelmes férfi volt, csak érzésekkel teli és nem az a virágról-virágra típus.

Igaz, ő nem 25 volt, hanem 27 és nem egy kapcsolata volt előttem, hanem kettő (mennyire más, mi? :D )

Szerintem egy komolyan gondolkodó nőt ez nem fog befolyásolni. Maradj őszinte.

2015. okt. 14. 15:59
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Remélem ha úgy alakul és újból ismerkedek valakivel akkor nem ez miatt fog lelépni.

2015. okt. 14. 16:01
 14/23 anonim ***** válasza:
10%

10es én kérek elnézést, ha rosszul hangzik számodra, akkor biztos nem is lehet igaz...

19/n

2015. okt. 14. 16:04
 15/23 anonim ***** válasza:

De ha az lenne,hogy főzzél te anyud helyett a családnak,máris L lennél...

2015. okt. 14. 16:18
 16/23 anonim ***** válasza:

Hmm érdekes...

Évek óta két háztartást vezetek (főzés, sütés, mosás, mosogatás, postára járás), ápolom a nagyszüleim,

testvéreimet segítem (házi feladat elkészítésénél segédkezem, szülőire eljárok) tanulok és van munkám (igaz csak alkalmi), de a pénzt haza adom, mivel még itthon lakom.

19/n

2015. okt. 14. 16:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Rendes Lány vagy.;)
2015. okt. 14. 16:36
 18/23 anonim ***** válasza:

Kar, hogy a mondatod elejet nem gondolod komolyan.

Miert szerinted az, hogy valaki mennyire erett vagy felnott azon mulik, hogy az illeto hany eves? Regen rossz, ha igy gondolkodsz...

2015. okt. 14. 16:44
 19/23 anonim ***** válasza:
19 vagyok es nem volt meg nom. Na ilyenkor mi van?xd
2015. okt. 14. 17:57
 20/23 anonim ***** válasza:
az őszinteséget minden esetre nagyon tisztelném, és szerintem nem indulna hátránnyal nálam.
2015. okt. 14. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!