Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok hozzá ha akivel ismerkednétek (22-25 éves) arról megtudnátok hogy szinte teljesen tapasztalatlan, több mint 2 éve nem volt nővel?
Ismerkedtem egy lánnyal akivel elég jól kijöttünk és szóba jött a téma... Én nem akartam kamuzni mert ha mégis úgy alakult volna hogy összejövök vele akkor lebukhattam volna ezért elárultam hogy már több mint 2 éve nem voltam nővel, csak 1 nővel voltam és vele se hosszú ideig.
Ő meglepődött de szerinte ez nem gáz csak furcsállta a dolgot. Végülis nem találkoztam vele többé mert bejött neki a képbe egy régi férfi ismerős...
Ti hasonló esetben hogyan reagálnátok?
hátrányból indulna egy ilyen 25 éves férfi?
Én hozzámentem :D
Mármint persze évekkel később... de engem ez nem érdekelt.
Nagyon kedves, figyelmes férfi volt, csak érzésekkel teli és nem az a virágról-virágra típus.
Igaz, ő nem 25 volt, hanem 27 és nem egy kapcsolata volt előttem, hanem kettő (mennyire más, mi? :D )
Szerintem egy komolyan gondolkodó nőt ez nem fog befolyásolni. Maradj őszinte.
Köszi a válaszokat.
Remélem ha úgy alakul és újból ismerkedek valakivel akkor nem ez miatt fog lelépni.
10es én kérek elnézést, ha rosszul hangzik számodra, akkor biztos nem is lehet igaz...
19/n
De ha az lenne,hogy főzzél te anyud helyett a családnak,máris L lennél...
Hmm érdekes...
Évek óta két háztartást vezetek (főzés, sütés, mosás, mosogatás, postára járás), ápolom a nagyszüleim,
testvéreimet segítem (házi feladat elkészítésénél segédkezem, szülőire eljárok) tanulok és van munkám (igaz csak alkalmi), de a pénzt haza adom, mivel még itthon lakom.
19/n
Kar, hogy a mondatod elejet nem gondolod komolyan.
Miert szerinted az, hogy valaki mennyire erett vagy felnott azon mulik, hogy az illeto hany eves? Regen rossz, ha igy gondolkodsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!