Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy 21 évesen 40-es nőt szeretnék párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Jobban vonzanak az érett nők. Ők teljesen más gondolkodásúak, a személyiségük is más... Egyszerűen komolytalannak tartom a mai lányokat.2015. okt. 14. 14:30
1/16 anonim válasza:
Ha téged nem zavarna, hogy anyád lehetne, és találsz olyan nőt, aki ebbe belemegy, idegeneknek semmi köze hozzá, de azért a szüleidnek lehet, hogy furcsa lesz a felállás.
2/16 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, volt már ilyen párkapcsolatod? Tapasztalatok?
Én nem ítélem el, korodbeli lány vagyok amúgy.
3/16 anonim válasza:
Én aztán nem ítélek el senkit emiatt, szerencsére mindenki magának választ párt :D
Kérdés akarod-e életed utolsó cirka 20 évét egyedül leélni, ha a nálad jóval idősebb párod majd meghal.
Ha egy véleményt megengedsz: nagyon kitartóan kell keresned, mert egyrészt egy 40-es nő szemében hidd el te is kisfiúnak számítasz.
Másrészt ezek a nők ha még/már egyedül vannak, akkor nem sok kedvük van megint a semmiből felépíteni egy közös életet, sokkal jobb, ha két külön egzisztenciát összegyúrhatnak. Te meg ha még tanulasz nem sokat tudsz ehhez hozzátenni, ezt azért annyira nem csípi senki.
4/16 anonim válasza:
Igen,ők már kinőttek a berúgokésszétbaszatommagamkorból.
5/16 A kérdező kommentje:
Én alapból nem szeretnék családot alapítani. Ez később sem fog változni. A szüleimmel nem jó a viszonyom, úgyhogy egyáltalán nem érdekel a véleményük. Már 3 éve külön élek.
2015. okt. 14. 14:42
6/16 A kérdező kommentje:
#6 Nem emlékszem, hogy írtam volna, hogy top modellt keresek...
2015. okt. 14. 15:18
7/16 A kérdező kommentje:
#6 Amúgy nagyon hülye vagy már nem azért... Ezekben a nőkben sokkal több tartás volt mint a mai erkölcstelen cafkákban.
2015. okt. 14. 15:20
8/16 A kérdező kommentje:
#2 Erre még nem válaszoltam. Nem volt még kapcsolatom ilyen korú nővel.
2015. okt. 14. 15:21
9/16 anonim válasza:
Én ismerek ilyen korú független nőket, egyikük mesélte, hogy bepróbálkozott nála egy korodbeli, de ő valahogy nem tud partnerként tekinteni rá, kisfiúnak érzi magához. :-)
10/16 A kérdező kommentje:
#10 Örülök, hogy ezt megosztottad velem, de én azért reménykedem, hogy van olyan aki tudna rá partnerként tekinteni.
2015. okt. 14. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!