Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te melyik típus vagy?
Figyelt kérdés
Ha jársz-kelsz az utcán, mindig megnézed alaposan az embereket, és próbálsz olvasni a gondolataikban, vagy sz*rsz mindenkire, és csak a saját dolgoddal törődvén rájuk sem nézel soha, vagy csak ritkán?2015. okt. 13. 22:08
12/21 anonim válasza:
én mindig kémlelek mindenkit, vajon hova mehet, kivel beszélgethet, leszáll-e a következő megállónál, stb :D folyton ilyeneken agyalok amikor egyedül utazok valahova
13/21 anonim válasza:
Általában konkrét céllal szoktam közlekedni, mindig tudom hova akarok eljutni, mit akarok ott csinálni. Nem szoktam csak úgy céltalanul bolyongani szóval nem is nagyon nézem, hogy ki jön szembe velem. Lehet, hogy a saját anyámat se venném észre ha közvetlenül elmennék mellette. De persze van hogy valamin megakad a szemem vagy csak jobban ráérek és nézelődni is van kedvem. De általában sietek szóval a második igaz rám.
14/21 anonim válasza:
Megnézem az embereket, vagyis nyilván a nőket :D
Nem vagyok gondolatolvasó, de ha egy lánynak szép arca van, azt hajlamos vagyok önfeledten bámulni.
Tudod, Kant is megmondta.
15/21 anonim válasza:
van hogy nézem az embereket, van hogy nem. de sose érdekel mit gondolnak.
17/21 anonim válasza:
általában a gondolataimban el vagyok merülve és nem csak az embereket, de a környezetet sem figyelem...
pl haza felé vagy munkába menet csak megyek, de nem sokat tudok felidézni az útból, mert nem arra figyelek...
22F
19/21 anonim válasza:
A gondolataik nem érdekelnek :D Ha megnézem őket,pusztán a külsejük,ruházatuk miatt,esetleg ha hallom, hogy ordenáré stílusban beszélgetnek akkor messzebb ülök a villamoson.
20/21 anonim válasza:
Néha megnézek embereket (kortól, nemtől függetlenül), elgondolkodtatnak a beszélgetéseik (ha például mellettem a buszon valaki hangosan telefonál, vagy két ember egymással beszélget).
Arról viszont már leszoktam, hogy "megbámuljak" embereket, mert valahogy mindig kiszúrják, hogy figyelem őket, és néhány másodperc után rám néznek, és azt cikinek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!