Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne a "barát típus"?
Előre leszögezném, hogy nem a friend zone-ra gondolok, hanem párkapcsolaton belül.
Sokszor hallottam már, illetve itt az oldalon is láttam, hogy néhány lányra használják a "barátnő típus" jelzőt. Volt olyan is, aki saját magára is írta, hogy ő ilyen. Ez biztos mindenkinek mást jelent, de azért van, amiben a legtöbben egyetértenek: a visszafogott életmódot élő, szeretetteljes, házias, gondoskodó, ragaszkodó, de mégsem otthon gubbasztó lányokra szokták ezt mondani. Furcsán hangozhat, de azt vettem észre, hogy a külső alapján is meg lehet ezt figyelni: a természetes hajú (és arcú), mosolygós, nőiesen, de nem túl élénk színekkel öltözködő lányokra többnyire ezt mondják.
Eddig értem, viszont csak találgatni tudok, milyen lehet vajon a lányok számára a "barát típusú" fiú. Hogyan viselkedik, miről jut ez eszetekbe, esetleg nálatok is vannak olyan külső tulajdonságok, amikből erre következtettek? Kérlek, ne írjátok, hogy "ugyanolyan, mint a barátnő típus", most kifejezetten arra vagyok kíváncsi, mit gondolnak erről a lányok, ha fiúkat néznek! :) Előre is köszi a válaszokat!
(Ha ez számít, 21 éves vagyok, fiú, és rég nem szűz.)
Szia! Én egy telitalálat barátnő típus vagyok, és a férjem egy barát típus. Csak én inkább erre a szomszéd srác típust használom. Belülről a leírása az, hogy akire már előre tudod, hogy lehet majd számítani, hűséges, család centrikus, szereti a gyerekeket, mindenben melletted áll, kiszámítható. Nem szokott a csajok után forgolódni, nincsenek nagy érzelmi kilengései, nagyon jó a humora, együtt Bus Spencerezünk, vihogunk, sörözünk, mindent, amit anno a barátjával csinál az ember. Lehet vele beszélgetni kb bármiről, nem pattint le.
Szerintem ez tök jó, meg nekem tök kényelmes, viszont bár van őbenne vagányság, nem papucs ő, de nem is ez a macho típus, sem a túl intellektuális. Persze sokmindenben okosabb nálam, de ezt nem fitogtatja. Alap természete, hogy kedves.
Külsőre: nem a legmenőbb cuccai vannak minden hóbnapban, de szereti a márkás darabokat, igényes, (borotválkozik rendesen, sokat jár fodrászhoz, nem szolizik, nem kondizik) igaziból én láttam már olyant, hogy megnézték nők buszon, mert nincs testi hibája, kedves az arca, szeme. Viszont mind kettőnkre jellemző, hogy nem vagyunk ilyen erotikus kinézetűek. Akárhogy felöltözöm ,egyszerűen nem vagyok ez az erotikát sugárzó valaki. Szoktak megnézni ettől függetleünk az utcán, de ez a tipikus: de aranyos ez a lány, szerintem inkább...
Képzeld, mi egyébként még kinézetre is hasonlítunk, ő picit nagyobb nálam, de fejforma, szemforma, alacsonyak vagyunk, és tényleg olyan kedves az arcunk. Amúgy úgy is ismerkedtünk meg, hogy gyerekeket pesztráltunk épp:-)
Ami picit nehéz, így 6 év házasság után, az pont az állandósága ennek a típusnak. Tehát a hétköznapi móka-kacagás mellett nélkülözi az izgalmat.
Kielégítő?
Teljesen kielégítő, de azért érdekel a többiek véleménye is persze. Néhány dologtól eltekintve szinte teljesen hasonló vagyok, és szerintem pont ezek különböztetnek meg a "szomszéd srác" típustól. Tájékozottnak, intellektuálisnak tartom magam, és szeretem, ha lehet a lánnyal is sokféle témáról beszélgetni (ha kevésbé tud hozzászólni, az egyáltalán nem baj :) ) Kondizni is szoktam járni, állítólag emiatt rá lehet fogni, hogy "erotikus" a külsőm, de én pedig ezt nem szoktam fitogtatni soha. A legnagyobb egyezés talán, hogy az én kapcsolataimban sem volt kilengés, hiányzott ez a fajta "izgalom", bár ez engem inkább frusztrál, mint izgalomba hoz. A házasságotokhoz pedig gratulálok :)
Köszönöm, és jöhetnek még vélemények!
jó, mondjuk mi is csomót "politizálunk". de kondi nincs.
ja, remélem más is ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!