Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a pasitok a három közül melyik? Hogyan próbált közeledni hozzátok? (másik három közül) Alapból is ilyen pasit képzeltetek el?
Akkor pasik:
A, Kedves átlagos kicsit visszahúzódó, érzelmes stb.
B, Bunkó paraszt állat (bocsi, hogy ez is itt van, azért remélem senki nem írja ki)
C, És egy határozottabb rámenősebb srác kb. pnt a két előbbi között
És a közeledések:
1, Félénken, kedvesen, esetleg úgy, hogy te kellett lépjél, hogy beinduljon a kapcsolat
2, szépen határozottan nyomulósan semmi extra
3, Idegesítően mindig nyomulva, közben az orrod előtt szédít még X számú más csajt, de nagyon "szép fiú" (:@) (De most komolyan láttam ilyet!)
Kort is légyszi!
Második vagyok. Sosem akartam beképzelt rámenős pasit.
Úgy jöttünk, össze, hogy szülinapomat ünnepeltünk és én kicsit több vodkát ittam a kelleténél és lesmároltam. Mivel alapból nem vagyok kezdeményező természet, így előtte sosem képzeltem, hogy így alakul majd.
21 L
C, ő aztàn magabiztos, tudja mit akar.
Először nagyon rámenős volt, egy az egyben a fülembe súgta mit akar tőlem. Majd visszavonult és megvárta míg én is lépek. Onnantól kezdve ment minden a maga útján.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!