Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért rakjátok azonnal barátzónába a kedves fiúkat?
Nem barátságosnak kell lenni, akkor nem barátként tekint rád. :) Szóval a "barátzóna" hazugság.
29F
Legnagyobb baj amit a barátzónás srácok csinálnak:
Barátságosan közelítenek. Hetekig-hónapokig várnak, mire lépnek.
Öreg hiba! Ha megtetszik egy csinos lány, akkor egyből lépj, kezdeményezz és hozd a tudtára hogy mit akarsz tőle. Hidd el ő is tudja 5 másodperc-5 perc-5 óra után hogy mit akar tőled.
Lépj egyből ha megtetszik egy lány és akarsz valamit! Sose várj. Azért kerülsz a barátzónába, mert barátsággal közelítesz felé és nem látja hogy mit akarsz tőle, mert rejtegeted. Inkább küldjön el 5 perc után a fenébe azzal, hogy nem akar tőled semmit, minthogy 5 hónapig ott legyél mellette, hogy hátha.
"Legnagyobb baj amit a barátzónás srácok csinálnak:
Barátságosan közelítenek. Hetekig-hónapokig várnak, mire lépnek."
Nem is tudom. A férjem pont így közelített először és nekem nagyon bejött. :O
Mert egy kedves emberrel általában szívesen együtt lóg az ember, úgyhogy nem küldöm el a fenébe, mint egy tirpák parasztot - elvégre nem adott rá okot. Ettől függetlenül ne legyen már elvárás, hogy két kedves szóért ledobjam a bugyim, ha nem vonzódok hozzá, akkor nem. Pláne bukta, ha semmit nem lép a srác és nekem a barátkozásból kéne kitalálni, hogy ő nem barátkozni kíván... :D
Egyébként pedig a magukat kedvesnek tituláló férfiak sokszor inkább nyálasak. És hazugok. Nem kell nekem, hogy valaki 24/7 bókoljon és nyalja a valagam, úgyse szolgálok rá, a töredéke sem valódi ezeknek. Egy párkapcsolathoz nálam hozzátartozik az is, hogy jókat lehessen vitázni is a másikkal és őszintén megmondja a véleményét dolgokról - még ha ez nem kedves, akkor is. A bólogatójánosokra piszok hamar rá lehet unni.
7:
Amíg így csináltam kb 15-20 évesen, ez nekem is bejött 10-ből 1-szer, nem erről van szó. Pedig amúgy jóképűnek számítok, magas vagyok.
De mégis inkább arra fogadnék, hogy ez a rossz módszer. A rendes kezdeményezés a jobb. Ott sokkal több a sikerek aránya százalékosan.
Miért nem értékeled egy nő barátságát?
Ha meg nem értékeled, akkor mozdulj olyanra, aki lefekszik veled, hát nem tudom minek kell ezt így túlmisztifikálni.
Addig hisztizel itt a barátzónából, hogy átraklak a mostohafiú-zónába. Feleségül megyek apádhoz és elveszem az összes pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!