Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélnek el sokan, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek el sokan, ha olyan pasira vágyok aki megmondja, h mit mikor és hogyan tehetek?

Figyelt kérdés

nagyon szeretném, ha vki irányítana. ha az ő kis tulajdona lehetnék és nem csak egyoylan akit elvisel. szeretnék a kedvére tenni, és mindig tudni h mit vár el tőlem

nekem nem kell szabadság. van ilyen pasi?

20/L

2015. okt. 12. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Nincs kedvem holnap melózni menni, be kéne menned helyettem, úgyhogy szervezd úgy a napod, hogy ráérj, nem érdekel hogy oldod meg! A pénzt, amit megkeresel majd megsörözzük. Illetve én elsörözöm, te pedig nézed.
2015. okt. 12. 23:45
 12/19 anonim ***** válasza:
10%
Ő a te embered: [link]
2015. okt. 12. 23:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Szexben is és a hétköznapokban is?

Ettől biztonságban éreznéd magad?

2015. okt. 13. 00:16
 14/19 A kérdező kommentje:

mindenre kiterjedne.

persze a véleményemet elmondanám :D de szeretem ha a pasi a főnök

2015. okt. 13. 00:34
 15/19 A kérdező kommentje:

a szürkével hagyjatok :D

igen, ez nyújtana teljes biztonságot

nem szeretek irányítni és jó dolog másra rakni a terhet.

2015. okt. 13. 00:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Nőj fel, mert egyedül te vagy felelős az életedért, és egy idő után az ilyen férfi nem tisztelne már, és nem lennél kihívás neki....

Nekem egy férfi egyetlen esetben parancsolhat: ha meztelen vagyok és rajtam van a kézibilincs :-))))

2015. okt. 13. 06:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ugye tisztában vagy vele, hogy nem csak olyan kapcsolatok vannak, ahol vagy a férfi irányít vagy a nő irányít?
2015. okt. 13. 07:52
 18/19 anonim ***** válasza:
34%

Szóval egy BDSM kapcsolat kellene neked.

Nem elítélendő, már nekem is megfordult a fejemben, hogy milyen lehetne. Még akár érdekelne is. Viszont nagyon keskeny az a mezsgye amin egyensúlyozni kellene, hogy számomra megfelelő legyen az alárendeltség, de még önálló személyiség közötti egyensúly. Igaz én domináns férfi lennék;)

2015. okt. 13. 07:57
 19/19 anonim ***** válasza:
73%
Szolgalelkű alattvalóm. :-)
2015. okt. 13. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!