Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el sokan, ha olyan pasira vágyok aki megmondja, h mit mikor és hogyan tehetek?
nagyon szeretném, ha vki irányítana. ha az ő kis tulajdona lehetnék és nem csak egyoylan akit elvisel. szeretnék a kedvére tenni, és mindig tudni h mit vár el tőlem
nekem nem kell szabadság. van ilyen pasi?
20/L
Szexben is és a hétköznapokban is?
Ettől biztonságban éreznéd magad?
mindenre kiterjedne.
persze a véleményemet elmondanám :D de szeretem ha a pasi a főnök
a szürkével hagyjatok :D
igen, ez nyújtana teljes biztonságot
nem szeretek irányítni és jó dolog másra rakni a terhet.
Nőj fel, mert egyedül te vagy felelős az életedért, és egy idő után az ilyen férfi nem tisztelne már, és nem lennél kihívás neki....
Nekem egy férfi egyetlen esetben parancsolhat: ha meztelen vagyok és rajtam van a kézibilincs :-))))
Szóval egy BDSM kapcsolat kellene neked.
Nem elítélendő, már nekem is megfordult a fejemben, hogy milyen lehetne. Még akár érdekelne is. Viszont nagyon keskeny az a mezsgye amin egyensúlyozni kellene, hogy számomra megfelelő legyen az alárendeltség, de még önálló személyiség közötti egyensúly. Igaz én domináns férfi lennék;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!