Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem gondoljátok, hogy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondoljátok, hogy ez a társkeresés útjába állhat?

Figyelt kérdés

Sok embertől láttam már azt a véleményt, hogy ha valaki bulizik akkor biztos buta, r-banc, éretlen, idióta, stb stb és akivel ő akar összejönni az "inkább olvasson el egy könyvet buli helyett". De az ilyen emberek nem értik, hogy nem mindenki ennyire egyszerű? :D

Én is szoktam bulizni néha (kapaszkodjatok: még iszok is!!!), de ettől függetlenül egyetemre járok, jó jegyeim vannak, szeretek olvasni, színházba és kiállításokra járni, stb. Ettől függetlenül, ha van egy jó alkalom rá, nagyon szívesen elmegyek egy szórakozóhelyre és reggelig táncikálok a barátnőimmel.

Nem gondoljátok hogy a saját életeteket könnyítenétek meg, ha nem ítélnetek el mindenkit 1 dolog/tulajdonság/szokás alapján?

(Ez inkább a férfiaknak szól, ők szokták jobban elítélni a bulizó nőket.)

2015. okt. 12. 17:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Gondolom te vagy az a fiú akit állítólag még az egyetemen is pofán röhögnek. Ne haragudj, de az ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi, van ezer másik kérdés, ahol ezeket meg lehet vitatni. Kérlek értelmezd az én kérdésem és arra válaszolj, ha lehet. Ha nem tudsz akkor köszi, elég volt ez is.

Nyilván nem a hányós-aztsetudjukkikvagyunk bulikra gondolok, de egy 'normális' buliban is isznak az emberek, amikor persze nem úgy fognak viselkedni mint józanul.

Kit ítéltem el? :D Nekem ugyan mindegy, mit gondolnak az ilyen emberek, ettől én se több, se kevesebb nem leszek. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy ebbe belegondolnak-e.

2015. okt. 12. 19:20
 12/13 mikeXxX ***** válasza:
Nekem nincs azzal bajom ha egy lány elmegy bulizni csak tudja hol a határ és ne ribizliskedni és egóját növelni menjen bulizni a barátnőkkel ha átmegy pár vizsgán nálam egyedül is mehet vagy velem is az már mindegy ! szerintem ezek miatt vannak elítélve .
2015. okt. 12. 20:41
 13/13 omba ***** válasza:

Én nem látok semmi gázt abban, amit magadról írtál, sok ember szerint meg a Föld nem lehet kerek.

Kell nekünk ezzel foglalkoznunk?

2015. okt. 18. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!