Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Ha adott egy 30as pasi aki külföldön dolgozik és 2havonta jár haza, és még pár évig igy is lesz, kapcsolata ez miatt nincs, mert megjárta már a távkapcsolattal, de mégis próbálkozik, mert szüksége lenne valakire, és amikor odakerül az ügy, hogy lenne valaki aki ezt bevállalná vele, és komolyan venné vele, akkor mégis meghátrál, mert nem akar megbántani, nem akarja hogy áltassam magam, mert nem fog még hazajönni, fél a megcsalástól meg a fájdalomtól... Na de ennyire? Az elején hihetetlenül nyomult, és tudja, hogy nem vagyok komolytalan, nem vagyok r.banc, hűséges vagyok... Azt nem mondtam neki hogy kimennék többször is hozzá szivesen, mert nem merem, nem akarok nyomulni. Volt már más kapcsolatom, akiröl azt hittem, ő az igazi, de ő róla a legelső pillantásából meg érintéséből éreztem, hogy ő mindenkinél jobb... Nagyon kedveljük egymást, és működhetne is, de ez közénk áll... Mit tudok tenni, kérlek segitsetek, mert úgy érzem hogy valami nagyon fontos és csodálatos sétálna ki az utamból, és meg tudnék őrülni ettől az érzéstől, pedig nem sok ideje tart, de most nem tudom mi van velem :(
2015. okt. 11. 11:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Légyszi ne irjátok azt, hogy majd elmúlik meg felejtsem el, mert mindig ilyen lelkű pasira vágytam...
2015. okt. 11. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Tök mindegy sajnos ezzel az éltvitellel lehetetlen neki normális kapcsolatban lenni. Egyedül és korán fog meghalni az állandó rohanó stressz miatt :(
2015. okt. 11. 11:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van kedve az ìrhat üzit
2015. okt. 11. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az utazgatas tipikusan a nos pasik szovege. Egyszeruen le akart fektetni. Mivel nem sikerult, nem akar tobb energiat radforditani. Ez szokott kiderulni az ilyenekrol. N
2015. okt. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!