Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ilyen dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ilyen dolgokat figyelembe venni, mint az anyagi körülmények, állás, végzettség?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni és valszeg sose fogom megérteni az ilyen nem normális embereket, akiknek fontos ez.

A pénz társadalom által kreált papír aminek nincs akkora értéke, mint az emberi értékeknek a szeretetnek, a törődésnek, tiszteletnek.

Most nem tök mindegy ki milyen úgymond "szinten" van nem tök mindegy?? Mi van akkor, ha mondjuk egy nő több mindent tett le az asztalra, anyagilag jó családból származik, többet keres, több diplomás végzettsége van, miért kell egy férfinek kisebbségi komplexusokkal küzdenie, egy nőnek miért kéne lenéznie?

Komolyan ezek rohadtul értéktelen dolgok csak felvannak fújva, mert nem ezek határozzák meg az emberi értékeket.

Na meg pénz miatt veszekedni, szakítani vagy válni úristen, kis dolgokból csinálnak nagy ügyet.

Ez akkor lenne indok, hogyha valaki nem akarna dolgozni csak élősködni ezt érthető lenne, de az anyagi különbségek okozta gondokat, nem tudom agyilag felfogni, mert ilyen dolgokból nem kéne nagy ügyeket csinálni, és rendkívül bosszant mennyire sekélyes hülyék egyesek akiknek ezek számítanak.

2015. okt. 11. 10:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%
# 21 Időpont ma 12:58 - Ezt biztos nekem szántad?
2015. okt. 11. 12:59
 22/36 anonim ***** válasza:
12:39-nek szántam, elnézést :)
2015. okt. 11. 13:06
 23/36 anonim ***** válasza:
93%
Elnézve. :-)
2015. okt. 11. 13:11
 24/36 A kérdező kommentje:

Leírom még egyszer nem vagyok naplopó van munkám is és majd szeretném, ha egyszer előléptetnének, próbálok is erre törekedni, de nem ez a legfontosabb.

Tudom, hogy pénzből lehet megélni, a gond csak akkor van, ha valaki csak élősködni akar, de még mindig nem tudom minek kell ilyen szinteket felállítani, hogy ki milyen beosztású végzettségű és azon a szinten választani, mikor nem ez a leglényegesebb, hanem a szeretet, tisztelet, megértés és ezért nem értem a hisztiket, mikor van kisebb nagyobb fizetés eltérés, ami idővel úgyis változhat vagy esetleg cserélődhet.

Aki mondjuk egyenlőre gyári vagy segély munkás az nem biztos, hogy élete végéig az marad.

2015. okt. 13. 17:20
 25/36 anonim ***** válasza:
Nem a szeretet a lényeg, hanem a presztízs és az azzal járó pénz (és itt a sorrenden van a hangsúly). Lehet egy srác egy jól tejelő autókarbantartó cég tulajdonosa és lehet ezzel sok pénze/BMW-je, de egy intelligens/nyitott csinos lány, aki mondjuk a Corvinus egyetemen végzett (széles látókörű, a világról sok mindent tud) és találkozik egy ugyanolyan gazdag, ugyanolyan jóképű, de nagyobb presztízsű végzettséggel (programozó, pénzügyi szakember, mérnök) rendelkező intelligensebb sráccal, akkor egyértelműen az utóbbi férfit választja. Az intelligencia és a végzettség (legtöbbször pedig ezzel együtt a pénz) az esetek 95%-ban együtt jár. Ezt csak azért írtam le, mert nagyon nem mindegy, hogy az embernek hogyan van pénze. Lehet egy intellektuális csinos csajjal is élvezni, minden egyes percet az életben (ezáltal igazán boldognak lenni), vagy csak a pénz miatt egy szürke kapcsolatban együtt lenni egy üresfejű, de ugyanolyan szép csajjal.
2015. nov. 1. 19:56
 26/36 anonim ***** válasza:
Mert szeretetbôl nem veszel kenyeret se utazni nem fogsz,fogadd el,vagy foghatsz egy igénytelen csajt.
2015. nov. 1. 20:36
 27/36 anonim ***** válasza:

Az élethez kell pénz,mert mindent pénzért adnak a boltban-kenyér,kaja,innivalók ,ruházat!

Fontos!

Számomra emellett nagyon fontosak az emberi értékek

:szeretet,törődés,tisztelet,megértés,hűség,megbízhatóság!

Pénzért az emberi értékeket nem lehet megvenni a boltban!

Sajnos a mai világban az emberi értékek elvesztek! :(

2015. nov. 2. 12:57
 28/36 anonim ***** válasza:

Ez azért van kérdező, mert ez egy szar, csóró ország lett

és mindenki próbál valamibe (valakibe) megkapaszkodni, hogy ne csússzon még lejjebb.Csak hát álszentek és jön a mellébeszélés, hogy "mert a hasonlóság, meg a megszokottak, meg bla-bla-bla miatt"...

Ugyan már! Nehogy a máltóságos diplomások meg jó keresetűek azt higgyék, hogy a "csórónak" nincsenek kívánságai, vágyai, elképzelései! Az is elmenne a Kanári szigetekre luxus utazni, zabálna szarvasgombát és járna Gucciban, puccos étterembe mert nem hülye, tudja mi az, attól hogy nincs pénze rá...

Ha ez egy normális ország lenne, ahol az alacsonyabb végzettségű is jól keresne, nagyobb tömegeknek lennének tágabb lehetőségei az életben.Máris nem lenne fő szempont a végzettség és anyagi helyzet, fogadni merek.Csak azt nézné, tetszik-e neki az illető, mert a többi az úgyis meglenne gyakorlati az összes többiben.

2015. nov. 25. 14:03
 29/36 anonim ***** válasza:

"Corvinus egyetemen végzett (széles látókörű, a világról sok mindent tud) "

Kapaszkodj meg! Nem jártam egyetemre, mégis széles látókörű vagyok és sok mindent tudok a világról.Ráadásul szép is, annak ellenére, hogy nem vagyok gazdag.

Ilyet sem láttál még, gondolom.

2015. nov. 25. 14:06
 30/36 anonim ***** válasza:

Olyan jó nézni, ahogy van aki felidegesítette magát a kérdésen és kifakadt.

Nos, itt pár ember úgy adja elő magát mint a kérdező is.

Kedves kérdező! Képzeld el azt, hogy egy mondjuk 26 éves fiú akinek saját keresete van, pl. havi 120 ezer nettó, összejön egy 23 éves, csak érettségivel rendelkező csajjal, aki munkanélküli, és elvárja hogy nyald ki a seggét. Vagy például nem egyezik a témáitok, mert szerencsétlen semmihez nem ért, semmihez nem tud hozzászólni, helytelenül ír, buta nagyon, szégyent hoz rád....

26/F

2015. nov. 25. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!