Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ilyen dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ilyen dolgokat figyelembe venni, mint az anyagi körülmények, állás, végzettség?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni és valszeg sose fogom megérteni az ilyen nem normális embereket, akiknek fontos ez.

A pénz társadalom által kreált papír aminek nincs akkora értéke, mint az emberi értékeknek a szeretetnek, a törődésnek, tiszteletnek.

Most nem tök mindegy ki milyen úgymond "szinten" van nem tök mindegy?? Mi van akkor, ha mondjuk egy nő több mindent tett le az asztalra, anyagilag jó családból származik, többet keres, több diplomás végzettsége van, miért kell egy férfinek kisebbségi komplexusokkal küzdenie, egy nőnek miért kéne lenéznie?

Komolyan ezek rohadtul értéktelen dolgok csak felvannak fújva, mert nem ezek határozzák meg az emberi értékeket.

Na meg pénz miatt veszekedni, szakítani vagy válni úristen, kis dolgokból csinálnak nagy ügyet.

Ez akkor lenne indok, hogyha valaki nem akarna dolgozni csak élősködni ezt érthető lenne, de az anyagi különbségek okozta gondokat, nem tudom agyilag felfogni, mert ilyen dolgokból nem kéne nagy ügyeket csinálni, és rendkívül bosszant mennyire sekélyes hülyék egyesek akiknek ezek számítanak.

2015. okt. 11. 10:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem akar Damien Hellfire, akkor azzal sincs semmj baj, biztos megtalálja a társát így is.
2015. okt. 11. 11:39
 12/36 anonim ***** válasza:
74%

Na mi van Damien, meguntad a széllel szemben hugyozást?:D

Csupán engedd el a sztereotípiák mentén gondolkodást! Kizárólag az önmagát eltartani kívánó nőt tudod idevizionálni, és mikor jönnek a független nők, akik hasonló kaliberű palit képzelnek el magukhoz, akkor alkudozol, hogy a 140 jó fizetés-e? Hidd el, valakinek jó az is! De azt szerintem akkor se előnyös lobogtatni, hogy te már ezzel elérted a csúcsot, többet ne várjon tőled senki. Illetve ezek után te se becsméreld azt a lehetséges partnert, akinek elég volt a 8 általános és a közmunka.

2015. okt. 11. 11:41
 13/36 anonim ***** válasza:
92%

En no letemre eltartom magam es sosem fogok eloskodni mason. Vannak celjaim, igen, karrier celok is. De ez nem gond szerintem. Nem a penz szamit nekem elsodlegesen, hanem a gondolkodasmod.

Es nem erdekel ki mit gondol, de ezt varom el visszafele is. Hasonlo gondolkodasu es celtudatos embert.

De nem a papir fog szamitani. Aki meg erre azt mondja, hogy penzehes vagyok, azzal nem egymast keressuk, szoval csak megkonnyiti a helyzetemet.

26/N

2015. okt. 11. 11:55
 14/36 anonim ***** válasza:
7%

"A pénz társadalom által kreált papír aminek nincs akkora értéke, mint az emberi értékeknek..."

Hahahaha. :D Hát most megnevettettél. Próbáld meg nők körében elsütni ezt a poént, még ők is ki fognak röhögni.

"Most nem tök mindegy ki milyen úgymond "szinten" van...?"

A férfiaknak mindegy is lenne, hiszen egy férfi ezredannyi problémát nem csinál abból, ha egy nőnek kevés a fizuja, netán kisebb a végzettsége. Fordított esetben, amikor a nő keres többet, vagy nagyobb az iskolai végzettsége, minimum elutasítással kombinált kiröhögés a jutalom. HIPERGÁMIA!

"... nem ezek határozzák meg az emberi értékeket..."

Manapság már mindent a pénz határoz meg. Ha egy csóró kis géplakatos vagy egy egyszobás panelban Csepelen a kis 20 éves Suzukiddal, egy nőnek sem fogsz kelleni. Ellenben sohasem láttam még nőkről panaszkodni pénzben dúskáló férfit. A nők szemében mindent a pénz határoz meg.

Nem mondom, hogy várom már a III. világháborút, de nagyon jót fog tenni a földgolyónak, ha az emberiség 99%-a kipusztul. Nincs önzőbb, aljasabb, férgesebb élőlény az embernél.

#12:

"...és mikor jönnek a független nők, akik hasonló kaliberű palit képzelnek el magukhoz, akkor alkudozol, hogy a 140 jó fizetés-e? Hidd el, valakinek jó az is!"

Nem, nem lesz jó! 140-es nettó bér már igencsak jónak számít ebben a nyomorult országban, a nők nagy része viszont ezt is kevesli, hiszen egy férfi keressen legalább 200-250-et, vállaljon be extra műszakot, extra melóhelyet napi circa 16-18 órás munkával, aztán meg gondolsz egyet és lelépsz, mert full nincs magánéletetek, mivel egész nap távol van az urad. Lekoccolsz egy olyan mellé, akinek busásan profitáló vállalkozása van napi 2-3 órás időráfordítással, és kedvedre mehetsz vele kéthetente nyaralgatni. Ez kell nektek, nem a nettó 140-es srác.

2015. okt. 11. 12:03
 15/36 anonim ***** válasza:
86%

Ennek nagyon egyszerű oka van - az, hogy ezek a dolgok csak azoknak nem értékesek, akik ezt képtelenek voltak megteremteni maguknak. Ha elértél volna valamit az életedben, látnád, hogy nem egyszerű, és büszke is lennél rá.

Egy partnerben nem csak a szeretet, közös érdeklődés, tisztelet, stb. a fontos, hanem az is, hogy megértsétek egymást. 2 teljesen különböző anyagi, társadalmi helyzetű, más végzettségű és műveltségű ember pedig csak a legritkább esetekben szokta megérteni magát.

"A pénz társadalom által kreált papír aminek nincs akkora értéke, mint az emberi értékeknek a szeretetnek, a törődésnek, tiszteletnek. "

Tiszteletből, szeretetből nem veszel házat, autót. Ha én sem keresnék jól, akkor a hasonlóan szituált férfiak között keresgéltem volna valószínűleg. De úgy, hogy én képes vagyok megteremteni ezeket magamnak, egyértelmű volt, hogy olyan férjet szeretnék, aki hasonló szinten áll. Ugyanis az minden, csak nem egyenlőség, ha az egyik fél finanszíroz mindent a kapcsolatban, a másik meg csak beleül. Legyen akár férfi, akár nő...

"Mi van akkor, ha mondjuk egy nő több mindent tett le az asztalra, anyagilag jó családból származik, többet keres, több diplomás végzettsége van, miért kell egy férfinek kisebbségi komplexusokkal küzdenie, egy nőnek miért kéne lenéznie? "

Nem nézem le, aki kevésbé művelt vagy tanult nálam, de nem is jött szóba, mint lehetséges partner. Bár nem tudom, ha egty "szinttel" lejjebb megyünk - te, normális, dolgozó ember létedre választanál olyan nők közül, akik pl. takarítónők, kukások, wc-s nénik és stb.? MErt kb. ekkora szakadék egy többdiplomás és egy szakmunkás között. És ez nem azt jelenti, hogy a szakmunkás "buta", hanem azt, hogy az esetek 99%-ában kölcsönösen NEM ÉRDEKLIK egymást a másik dolgai, érdeklődési körei, hobbijai, stb.

2015. okt. 11. 12:13
 16/36 anonim ***** válasza:
65%
Engem az érdekel, hogy a másik fél ne legyen egy másokon élősködő mamahotelben láblógató lusta dög, ne legyen olyan, aki megfekszik, ha nehéz helyzetbe kerül a munka világában, hanem képes felállni és menni tovább, és ne másokat eltaposva jusson előre olyan területen, amihez egyébként gőze sincs, csak beültették. Nekem ezek azért fontosak, mert én ugyanezeknek a paramétereknek megfelelek.
2015. okt. 11. 12:20
 17/36 anonim ***** válasza:
6%

"akinek busásan profitáló vállalkozása van napi 2-3 órás időráfordítással" - általában ezek a "tisztessége üzletemberek klubja" alapító tagok. Bodzaszedés, másokat sertésmódjára az iparágból kitúró féreg (Billgécc), védelmi péz, uzsora...

[link]

Vagy csak egy olyan üzletember mint Vajnai úr.

2015. okt. 11. 12:26
 18/36 anonim ***** válasza:
73%
Damien Hellfire, ha valaki nem akar gyereket, de társat igen, akkor olyan társat kell keresnie, aki szintén nem akar gyereket, mert ha olyannal jön össze, aki akar gyereket, ez eleinte lehet, hogy nem fontos, de idővel konfliktusokhoz és szakításhoz vezet.
2015. okt. 11. 12:26
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én dolgozó nő vagyok, megküzdöttem csalókkal és munkanélküliséggel, mindig fel tudtam állni a padlóról és menni tovább, és 30 évesen lakást veszek úgy, hogy gyűjtöttem rá, nem örököltem, és ha a szüleimen múlt volna, soha nem lett volna, míg ők élnek. Pontosan tudom, milyen világot élünk, de nem fogok eltartani egy lusta disznót, aki másokon élősködik, nem leszek második anyja egy korombeli önállótlan nagyra nőtt csecsemőnek.
2015. okt. 11. 12:55
 20/36 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó, ha te megelégedsz az átlagfizetéseddel az a te bajod, ha én átlag fölöttire vagyok képes akkor olyan társat keresek aki ugyanúgy átlag fölöttire képes! Mitől agymosás ez? Ha én keresek 480-at havonta, ami még mindig nem egetverő, miért ülnék egy olyannal aki nem képes kompromisszumra s ül a házikójában meg mindenféle féregnek elhord, mert elvárásaim vannak?

Az a bajod neked, hogy már nem te vagy aki verheti a mellét, hogy a szaros kis fizetésével azt csinál amit akar.

2015. okt. 11. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!