Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az interneten nem lehet megismerkedni egy normális férfival sem?
akad
keresgélj és ne tűnj el,ha megvan
Ez a kérdés pont ugyanolyan provokatív stílusú és kamu, mint ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Látom valaki nagyon unatkozik otthon.
Egyébként társkeresőn több, mint 2 évig fenn voltam, itt is ismerkedtem nőkkel, normális férfi vagyok, de mind elhajtott.
De csak, hogy válaszoljak a kérdésedre egy ugyanolyan kaliberű válasszal.
Azért mert nincs igény normális férfiakra, csak a jóképű, pénzes, bunkó gyökerekre van igénye a nőknek.
hát, nem keresek itt kapcsolatot direkt, de sok értelmes férfival beszélgettem (és volt akivel találkoztam is) pl itt gyiken.
szóval de, lehet. a hiba az ön készülékében van :D nem lehet, hogy csak várod a sültgalambot? :)
Kérdező : vannak a neten normális férfiak .
A kérdés inkább az hogy milyen magas a mércéd ami után kezd valaki normálisnak tünni .
Neked mit takar az hogy normális ?
Izmos ? Vékony ? Dolgozon ? Vagy legyen munka nelkuli ?
Helyes ? Átlagos? Csunya?
Legyen papucs? Vagy inkabb iranyitson ?
Nem mindegy hogy neked mi kell ki felelne meg ..
És az elvárásaidnak amit egy férfitől el vársz annak vissza fele te megfelelsz ? Te viszel valamit egy kapcsolatba ?
23F
Akivel többet beszélgettem, mindig azt mondták, hogy normális vagyok. Viszont messze mindenkitől..
De mi számít normálisnak? Szerintem mindenkinek más egy picit.
Nyilván nem itt akarnak ismerkedni.
Ide csak rinyálni járnak..
Ám én a páromat a neten ismertem meg. ;)
Teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!