Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csendes és zárkózott vagyok, még is hol tudnék megismerkedni egy normális férfival?
Én is ilyen csendes, visszahúzódó típus vagyok.
23 évesen volt először barátnőm, szóval tudom milyen érzés.
Esetleg ha gondolod írhatsz privit :)
Írd le, hogy hol laksz, hátha itt is van olyan pasi, amilyet keresel, és még közel is lakik. Próba szerencse.
De ha nem jársz sehova, úgy nehéz. De ha netán az utcán megtetszik valaki, akkor próbálj szóba elegyedni vele, azzal nem vesztesz semmit. De ha nagyon csendes típus vagy, akkor csak valami jelet produkálj felé.
Én is ilyen csendes, zárkózott vagyok és az interneten találtam hasonló pasit magamnak. Nem társat keresett egyikünk sem, csak egy minket érdeklő fórumon irogattunk és végül szimpik lettünk egymásnak kép nélkül is.
A lényeg hogy ismerkedj, barátkozz, ahol tudsz, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem. Nem vagy olyan rég óta egyedül. Én 8 évig voltam szingli... nincs azzal sem semmi baj, jó egyedül is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!