Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csendes és zárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csendes és zárkózott vagyok, még is hol tudnék megismerkedni egy normális férfival?

Figyelt kérdés
Interneten már próbálkoztam igaz kép nélkül, de nem sok sikerrel. Ilyen oldalakra nem fogok képet felrakni. Már ott is tök ismeretlenül célozgattak a szexre is. Amit szerintem nem az interneten kellene megbeszélni, ha nem már járáskor felhozni a témát. Volt 2 fiú aki rám írt facebookon. Velük se működtek a dolgok. Volt egy fiú akivel élőben ismerkedtem meg, vele is szakítás lett a vége. Pedig csak egy hasonló társat keresek, mint amilyen és is vagyok: csendes, kedves, aranyos, megértő. Csak én még ilyennel nem találkoztam. 5 hónapja vagyok egyedül, de előtte is volt már olyan hogy egy évig is voltam szingli. Egyre inkább idegesít, hogy míg másnak van valakije nekem soha nincs senkim. Pedig már kezdek kifutni az időből. L/22
2014. nov. 3. 21:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi idősen még CSAK szingli voltam, akkor én mit szóljak? 5 hónap meg 1 év egyáltalán nem sok.
2014. nov. 3. 21:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Gondolom ha már jártam együtt valakikkel, akkor valakinek biztos tetszek én is.
2014. nov. 3. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!