Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, de most hogyan tovább?
Megismertem egy lányt, elég bonyolult a szitu, így nem részletezem. Az a lényeg, hogy az utóbbi egy-két napban nagyon sokat beszéltünk és kerestük egymás társaságát. Viszont mostmar nem fogunk többet találkozni, és nem tudom semmi elérhetőségét.
Azt látom rajta, hogy kedvel engem, de nem tudom, h barátként-e?
Ismerem futólag az egyik barátnőjét, volt hogy épp együtt is voltak, mikor összefutottunk. Az normális dolog, ha tőle kérném el az elérhetőségét? Vagy ha már ilyen nyomi voltam, hogy nem tettem meg személyesen, úgy sem fog velem foglalkozni? Egyébként szingli a csaj.
Vagy várjam a csodát?
Azt nem akarom elhinni, hogy ebben a világban ne tudd semmilyen elérhetőségét, amikor is név alapján, már a vércsoportját is ki lehet deríteni fél perc alatt (ez költői túlzás volt).
Mindenesetre nincs abban semmi, ha barátnőtől kéred el az elérhetőséget, ha valójában olyan jól megvoltatok, mint írtad, még örülni is fog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!