Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismertem egy lányt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt, de most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, elég bonyolult a szitu, így nem részletezem. Az a lényeg, hogy az utóbbi egy-két napban nagyon sokat beszéltünk és kerestük egymás társaságát. Viszont mostmar nem fogunk többet találkozni, és nem tudom semmi elérhetőségét.

Azt látom rajta, hogy kedvel engem, de nem tudom, h barátként-e?

Ismerem futólag az egyik barátnőjét, volt hogy épp együtt is voltak, mikor összefutottunk. Az normális dolog, ha tőle kérném el az elérhetőségét? Vagy ha már ilyen nyomi voltam, hogy nem tettem meg személyesen, úgy sem fog velem foglalkozni? Egyébként szingli a csaj.

Vagy várjam a csodát?

2015. okt. 9. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkéred az elérhetőségét és keresed, van esélye h legyen belőletek valami. De ha nem akkor nem sok.
2015. okt. 9. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, mert nem találkozom vele többet, ha rosszul sülne el. De a barátnőjével igen, mert egy nagyobb baráti társaságban vagyunk...
2015. okt. 9. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem akarom elhinni, hogy ebben a világban ne tudd semmilyen elérhetőségét, amikor is név alapján, már a vércsoportját is ki lehet deríteni fél perc alatt (ez költői túlzás volt).

Mindenesetre nincs abban semmi, ha barátnőtől kéred el az elérhetőséget, ha valójában olyan jól megvoltatok, mint írtad, még örülni is fog neki.

2015. okt. 9. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak hogy jól értem-e: az a kérdés, hogy próbálj-e kapcsolatba lépni a lánnyal, aki tetszik, vagy mondj le róla anélkül, hogy a kisujjadat is mozdítottad volna a siker érdekében? Amit kockáztatsz, hogy az esetleges kudarcról tudni fog a lány barátnője, akit "futólag ismersz". Gondolkozz egy kicsit! Vedd fel a kapcsolatot a barátnővel! Felnőtteknél amúgy sem úgy működik, mint az oviban, hogy körbeállnak, és kiröhögik Pistikét, aki szerelmes Julikába, de Julika nem akart neki puszit adni... :)
2015. okt. 10. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!