Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt. Hova tovább?
Figyelt kérdés
Én 21/F, ő 18/L.
Kikerültem egy párkapcsolatból, és elkezdtem újra ismerkedni. A gond az, hogy nem igazán ismerem a pesti randizási szokásokat.
Most megismertem egy lányt, nagyon keveset beszéltünk, a facebookos beszélgetés pedig nekem nem jön be, úgyhogy el akarom hívni randizni. A kérdés az, hogy hova?
Ebédelni nem akarom elvinni, amíg nem vagyok benne biztos hogy megérdemli, előtte csak tényleg meg akarom tudni valójában ki ő, és milyen személyiség.
Egy sütizés plusz kávézás megfelne?
Vagy milyen ötletek jutnak még eszetekbe?
Ugye nem akarok azért "alulteljesíteni", hogy elviszem a legolcsóbb helyre meginni valamit és kész.
Milyen ötletek jutnak még eszetekbe ahol lehet beszélgetni, és kicsit elegánsabb megoldás a randizásra?
Köszönöm!
2015. aug. 16. 01:43
1/3 anonim válasza:
Igen, első randira nem kell gyertyafényes vacsi, egy cukrászda teljesen jó.
2/3 anonim válasza:
Az első kör az még csak a "kóstolgatás", nem kell semmi flanc, ebben a melegben egy kerthelyiséges presszó teljesen jó.
3/3 anonim válasza:
Ha nem ismered a pesti randizási szokásokat, gyere át Budára! Sétáltok egyet a Széll Kálmán téren és beszélgettek egy nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!