Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, valóban semmibe nézitek a pultos lányokat?
Ha bemész egy kávézóba, mikor kilépsz az ajtón, már tényleg nem tudod felidézni a lány arcát?
Valóban csak felszolgálói minöségben tekintetek rá?
Valóban nemtelen, kb nem is ember, csak valami, ami megkönnyíti az utat a reggeli kávédhoz, nem különb érzés, mintha automatábam vennéd?
Miért?
Haaat en voltam pincerno annyit mondhatok meg egy evvel kesobb ia felismertek a vendegek :D szoval vagy allatira dogos vagyok vagy siman ilyen Jo a kisugarzasom vagy ennyire jol vegeztem a munkam :D az utobbi valoszinubb :D
18/L
Van aki rendszeresen udvarol az ilyen lányoknak.
De azért nem hiszem, hogy ilyen szinten meg kéne őket nézni.
Kávét ad ki, ez a dolga, nem bordélyház ez, hogy a csajt kell nézni.
Az egyik legszebb no akit eddig lattam szinten pultos...
Es nem, nem szoktam semmibe nézni őket.
nem csak a pultos, de senki más arcát nem tudom felidézni öt perc után kb, mivel nem érdekel, nincs közöm hozzá, senkim. nyilván ha egyedül lennék és bejönne, akkor lenne akit megjegyeznék. de addig a pultosokkal is úgy viselkedek mint egy pultossal, ők pedig úgy velem, mint egy vendéggel. abban sem vagyok biztos, hogy a pultos fel tudná idézni az arcomat, miután kiléptem az ajtón. főleg ha forgalmas helyről van szó.
ja és amúgy ez elég tahó beszólás, hogy ti tartjátok el a pultos lányt, szóval mosolyogjon csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!