Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos kor után a férfiak leadják az igényeiket?
A barátom mondta, hogy régebben mindig természetes platinaszöke vagy vörös, nagyon vékony, de nagy mellü, babaarcú, telt ajkú barátnöröl álmodozott. Ennek ellenére csak két vörös barátnöje volt, és itt ki is fújt.
Most meg velem van, aki nem vagyok se irreálisan vékony, se platina, se vörös (szökésbarna vagyok), maximum csak a telt ajkak meg a nagy mell az igaz rám.
Mégis valahogy 28 éves korára felhagyott a keresgélèssel, és esküvöt akar.
Nekem ö mindenben olyan, mint a tinikori ideálom, szóval a nök nem adják lejjebb.
Akkor a férfiak miért?
"Nekem ö mindenben olyan, mint a tinikori ideálom, szóval a nök nem adják lejjebb."
Mármint te. Nem a nők. Mert ugye te csak egy nő vagy a 3,5 milliárdból. De neked is csak szerencséd volt, és simán lehetett volna, hogy nem találsz egy ideáidnak megfelelő férfit, ezért ha nem akarod egyedül leélni az életedet, te is beéred mással, mint egyébként az emberek többsége. Na, és ebből már ki lehet következtetni, hogy mi történt a pároddal, aki alapján szintén nem lehet az összes férfira vonatkozóan általánosítani. De abban igazad van, hogy a kor előrehaladtával csökkennek az igények (mindkét nem részéről), hiszen minél nagyobbak az elvárások, annál nehezebb a megfelelő társat megtalálni, az idő viszont fogy.
Régen sok külsőség érdekelt, most hogy 27 felett vagyok, most már csak az érdekel, hogy azzal lehessek akit most igazán szeretek, ő azóta picit hízott, de nagyon szeretem, nem kéne más csak azért, mert 6kg-val soványabb..
Én nem az igényeimből adtam le, mert más csaj nem jönne be ilyen testalkattal, de őt úgy szeretem ahogy van, és szülés után még 10kg-t fog hízni akkor is úgy fogom szeretni ahogy van.
Pont hogy most 29 évesen szebb, csinosabb, vonzóbb, kedvesebb, aranyosabb lányokat tudok megszerezni magamnak, mint mondjuk 18, 23 vagy 25 évesen.
Fiatal koromban pont az volt a bajom, hogy a tőlem idősebb csávók elhappolták a legjobb (18-25 éves) nőket. Most én szedek el a kívül-belül legjobbak közül néhányat.
"férfiak leadják az igènyeiket?"
Nem, csak felnőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!