Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne szomorítso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne szomorítson el, hogy a környezetemben lassan mindenkinek akad párja, míg én folyamatosan láthatatlan vagyok a férfiak számára?

Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 22:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát a megoldás nem az, hogy te is találsz magadnak valakit, mert ezzel a probléma valódi okát nem oldod meg, csak eltemeted... A probléma pedig az, hogy figyelembe veszed mások életét, amikor a tiédet szemléled. Ne hasonlítgatsd magad másokhoz, ne méricskélj. Nincs két egyforma ember, se két egyforma élethelyzet, mindenkinél máshogy jönnek a dolgok. Akkor menj bele egy kapcsolatba, ha tényleg valódi érzelem van benne, és szeretnéd, ne azért, csak hogy legyenek valakid, mert másoknak van.

Régen én is mindig másokhoz hasonlítgattam magam, így elég depressziós voltam. A belső változás a megoldás.

2015. okt. 7. 00:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, például szomorkodás és vagy irigykedés helyett próbálkozz. Ha a sült galambra vársz, az nem jó stratégia.

Ha párt akarsz találni, azért neked is tenni kell. Próbálkozz netes társkeresővel. Én ott ismertem meg a férjem, viszonylag hamar sikerült, 6 hónapig voltam csak fent.

2015. okt. 7. 20:32
 13/13 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, mint te. A munkahelyemen és a környezetemben is telis-tele vagyok szép hölgyekkel, de mind foglalt már; akik meg nem azok, csak kihasználnak: csak addig kellek nekik míg segíteni tudok rajtuk, utána meg eldobnak, mint egy használt csekkfüzetet. Ha gondolod, folytathatjuk az eszmecserét privát üzenetben vagy Facebookon, de ahhoz kellene a profilneved
2015. nov. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!