Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki hogyhogy sose jön össze egy csaj sem?
Sajnos valószínűleg a súlya miatt. Olyan lányt kéne keresnie,akinek számít a külső,de úgy,hogy a nagydarab srácokat szereti.
Viszont ő legalább ember tudott maradni,nem úgy,mint az itteni srácok nagyrésze :)
1. Mert dagadt.
2. Mert nem tud bánni a nőkkel rendesen úgy, hogy ők is vonzódjanak hozzá.
Én is voltam olyan mint ő: Lúzer-balf..asz-jóbarát-jóarc. Na a nőkkel ennek nem kell lenni.
"Viszont az ő példája, meg a hozzá hasonlóaké ellent mond a "külső nem számít" mantrának, aminek ugye az a lényege, hogy a belső értékeken múlik szinte minden."
Szerintem igazán kevés az az ember, aki azt mondja, hogy a külső nem számít. Lehet gonoszul hangzik, de egy beteg ember ritkán szokta felizgatni az ellenkező nemet. Te sem jönnél össze a világ legtündéribb nőjével, ha mellette 140 kg lenne különböző öröklődő betegségekkel, melyek a gyerekeitekre is hatalmas kockázatot jelentenének.
Én az 5-ssel értek egyet.
Egy 52 kilós nő vagyok a párom meg 98 kilós, viszont egészséges, csak szereti a magyaros kajákat és alkatából kifolyólag hízékony... Viszont egészséges, szeret túrázni mindig elkísér minden hova.
Nálam a humor forrás fontos, és ez szimpatikus a nőknél, de ha valaki tényleg beteg, bármikor lerobbanhat annyira, hogy akár életét is veszti az tényleg nem szimpatikus egy női szívnek se.
Ha a férjem lenne és utána került volna ilyen helyzetbe, kitartanék mellette, de a végsőkig aggódnék mikor éri el azt a pontot hogy már nem bírja...
sajnálom őt mert biztos rendes ember, de én beleőszülnék az aggodalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!