Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért mondjátok, hogy "tök fontos", hogy egy fiú sportoljon, miközben meg az sokkal jobban számít, hogy jól nézzen ki? Mi van, ha sportol, de nem látszik meg rajta?
Nem lenne egyszerübb azt mondani, hogy nézzen ki jól?
Kutyát nem érdekli hogy ő most dolgozott e jó kinézetért, vagy csak egyszerüen ilyennek született.
Nekem pl azzal jöttek, hogy "rádférne EGY KIS kondizás"
Mégis mi az, hogy "EGY KIS kondizás"?
Lejárok vagy 3 honapja heti 2-3-szor, ahogy belefér és főként karokra, felső testre gyurok, mert én ilyen kis nyüzüge adottságú vagyok, és nőimtől megkaptam, hogy nagy a fejem stb.
Ja meg azt is megkaptam tőlük, hogy "egy kis kondi"-val könnyebben menne a csajozás is.
Na már most rajtam nem nagyon látszik meg a "kis kondi"
Kb ugy nézek ki most 3 honap után, mint a legtöbb ember amikor elkezdi...
Ebből is látszik hogy a lányok nem igazán képesek felfogni, hogy mennyi szopás a jó kinézet, ha az ember nem születik alapból jól kinézősnek. Ugyanis akkor nem dobálóznának ilyenekkel, hogy "egy kis kondi"
Persze lehet, hogy egy jó genetikai adottságú gyerekből mégjobbat csinál "egy kis kondi", ez a heti 2-3 alkalom bohockodás...mindazonáltal annyira én éppen nem bohockodom, mert nem állok le fél órát telefont nyomkodni meg vizet inni edzés közben...eleve nem is viszek telefont, és a vizet is az öltözöben tartom, hogy ne legyen pótcselekvésre lehetőség.
hát már bocs, de megint abból indulsz ki, hogy az átlag emberek milyen szinten edzenek...
én nagyon lentről indultam.
egyébként meg vannak nagyméretü emberek, akik csak sétálgatnak meg dumálgatnak, telefont nyomkodnak.
én még telefont se viszek magammal, nehogy ellopják, meg a vizért is az öltözőbe járok ki olyan 3-4 alkalommal.
kardió nem nagyon érdekel, én sulyokat emelni járok le csak, hogy fejlődjek vizuálisan.
még egyszer mondom nekem az ÁTLAG kinézet a cél, tehát ami másnak tespedéssel meg mindennel is megadatik.
meg lehet különben nézni, hogy vannak lányok, akik lejárnak ott sétálgatni futogépen meg kis apró sulyokkal villognak, aztán simán azt gondolják magukról, hogy ők a legsikeresebben edző fiukkal egy szinten vannak.
pedig egész életükben még csak a TÖREDÉKÉT SEM fogják elvégezni annak a fizikai munkának, amit a nagyobb fiuk.
meg értem én, hogy sokan a konditeremben menők, mert összes agyi kapacitásukat az edzéstervbe tették, de nehogymár oda kelljen szánni az életemet, hogy EGY ALAP EMBERI FORMÁM LEGYEN.
még egyszer leirom:
olyan, mint ami másoknak alapból megadatott és akkor is ugy néznek ki, ha sokkal rosszabb életet élnek, mint én...
értem ezalatt, hogy iszákos, drogozik rendszeresen.
merthogy van ilyen ismerősöm. Végülis kirivóan sikeres a gyerek az üzleti életben, és magas, és intelligens, és gyurni is járt, de mégsem ért el vele semmit, ugyanugy 70-80 kiló a 190 centijéhez.
pedig ha már ennyire sikeres, akkor simán beleférne a top külsö, nem?
A magam részéről lesz*rom az átlagembereket, magamhoz képest akarok fejlődni és nem azon sírni, hogy másoknak mijük van (amibe amúgy külső szemlélődőként bele sem látok, hogy valójában mit tettek érte).
Egyébként ha már másokhoz akarod mérni magad, akkor sokaknak tiszta ivóvize vagy kajája sincs, az legyen a legeslegnagyobb problémád az életben, hogy valaki kevesebb munkával izmosabb nálad...
hádde mégis itt ugatnak, hogy "meeeegnézném én azt az edzést"
én meg ugy xarnám le a véleményt, ahogy van...
tudod mekkora dolog volt nekem, hogy elkezdtem járni?
hát nem kicsi.
akkor meg ne szóljon bele senki az ő magaslatos szakértői értékrendje alapján.
Érdekes modon magyarországon mindenki ért a kondihoz, a csajozáshoz meg a pénzkereséshez mégis egy csoro beteges ország vagyunk
aha, na látom megint itt tartunk, hogy edzeni csak profi modon lehet, mert sok ember sajnos csak az edzésbe profi és akkor ezzel a mércével nézi az embereket.
miközben meg a sok kokszos cigány is ki van gyurva, pedig had ne minösitsem az intelligenciájukat meg a hozzáállásukat
Már egy ilyen témának is a cigányozás lesz a vége?
Hihetetlen...
Ez egy ördögi kör,mivel a cigányt is unanúgy basztatják,akkor is,ha normális...
a cigányokat azért hoztam fel, mert náluk kulturális dolog, hogy legyen izom, mert a kriminális tevékenységük meg a börtönviseltség megkivánja.
étkezésük meg megint megér egy misét, annyira konzisztens meg minden, ugye?
el birod képzelni, hogy a kétajtós szekrény cigány az edzéstervét dolgozza ki otthon könyvek fölött?
vagy hogy a piacon válogatja a kajának valóját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!