Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik korcsoportú férfi milyen testalkatú nőt tart vonzónak?
Figyelt kérdés
Vékony? Vékony sportos? Átlagos? Átlagos látható izomzattal? " Fognivaló" kerek?
2015. okt. 3. 17:35
11/11 anonim válasza:
Ezen galériából én nem nagyon tudnék választani, mert egyik sem tetszik.... Lehet egyszerű férfiak vagyunk, de a nő személyisége, viselkedése nagy mértékben meghatározza azt, ahogyan tekintünk rá.
29 éves vagyok, általában vékonyabb, normál testalkatú barátnőim voltak, de egy fél éve már nagyon tetszik egy kolléganőm, aki inkább teltkarcsú. Van feneke, melle, mindene, ami nekem most nagyon tetszik, ráadásul iszonyatosan szép arca van. De igazság szerint, akkor keltette fel igazán a figyelmemet, amikor közelebbi munkakapcsolatba kerültünk és megismertem. Olyan igazi nagybetűs NŐ! Sajnos, kőkeményen foglalt már, az én nagy bánatomra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!