Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők akik osszejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik osszejönnének túl kedves túl jó fiúval?

Figyelt kérdés
A nők nem szeretik az ilyen fiúkat próbáltam bunkó lenni akkor sokkal jobban tapadtak a nők de én nem ilyen vagyok szóval nem veszek fel ilyen szerepet vannak nők akik ez a viselkedés bejön
2015. okt. 3. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
#9 pontosabban nyámnyila töketlenkedés
2015. okt. 3. 14:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok sajnos,bárcsak ne lennék,de hát ilyen a természetem,ilyen vagyok. :/

Nem hiszem,hogy lenne ilyen nő,a nők a bunkó,megalázó jóképűekre buknak sajnos... :/

Én is valószínűleg egyedül maradok örökre,de hát ez van. :/

24/F

2015. okt. 3. 14:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Valóban nyámnyila töketlen pasi is vagyok ez nálam együtt jár a túl jósággal. De itt ez a lényeg hogy ilyen pasival össze tudna jönni egy lány
2015. okt. 3. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Biztos, egy tanárnéni típusú, aki majd istápol, biztos összejönne velünk :DD
2015. okt. 3. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

A "túl" szó a magyarban azt jelenti, hogy valamiből több van, mint a szükséges.

Ebben az esetben fogalmam sincs, hogy mit takar a "túl jó, túl kedves". Ha önálló akarat nélküli bólogatós kutyust, akkor nem jönnék össze vele. Ha állandóan a nyakamba lihegne, és megfojtana a szeretetével, akkor sem.

Nekem csak a "simán" jó és kedves férfiak jönnek be.

2015. okt. 3. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Túl kedves, túl jó? Az egód nem nagyobb egy kicsit a kelleténél?
2015. okt. 3. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Én mindig a "jófiúkba" estem bele, a kedves, udvarias csávókba. Imádom, ha lesegítik rólam a kabátot, kinyitják a kocsiajtót vagy előre engednek. Ezek olyan dolgok, amiket ritka, ha egy pasi birtokol. Az én szememben az ilyen gesztusok ezerszer többre értékelendők, mint a jóképűség. Azt is letojom, ha gazdag az illető, mert lefeküdni nem pénzért fogok vele, amit meg én keresek, az meg nekem elég. Nincs sokkal taszítóbb, mint egy bunkó pasas.
2015. okt. 3. 16:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, simán...

Ha tényleg kedves fiú vagy, találsz majd társat, de sajnos az esetek 99%ában, ha egy pasi arra hivatkozik, amiért egyedülálló, hogy ő "túl rendes" igazából ez a helyzet: [link]

2015. okt. 3. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!