Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők akik osszejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akik osszejönnének túl kedves túl jó fiúval?

Figyelt kérdés
A nők nem szeretik az ilyen fiúkat próbáltam bunkó lenni akkor sokkal jobban tapadtak a nők de én nem ilyen vagyok szóval nem veszek fel ilyen szerepet vannak nők akik ez a viselkedés bejön
2015. okt. 3. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak.
2015. okt. 3. 14:07
 2/18 anonim ***** válasza:
Én pont most egy ilyen srác után epekedek. Igazi úriember, és árad belőle a kedvesség. Nincs minden veszve, hidd el.
2015. okt. 3. 14:08
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én is ilyen vagyok, de azt hiszem egyedül fogok megdögleni. :-( 25F
2015. okt. 3. 14:09
 4/18 anonim ***** válasza:
nem vagytok túl bénák?
2015. okt. 3. 14:13
 5/18 anonim ***** válasza:

Én utálom a bunkó,agresszív vadállatokat.

Szeretem ha kedves ember hozzám!

Sajnos kevés jó létezik!

2015. okt. 3. 14:18
 6/18 anonim ***** válasza:
Szia irhatsz ha gondolod,de most nem szeretnek pasit de azert beszelgethetunk:)
2015. okt. 3. 14:18
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj, hogy eddig akárhány férfi jött azzal, hogy ők kedvesek meg blabla és az nem kell a nőknek, seperc alatt kiderült, hogy inkább helytálló a nyámnyila, töketlen papucs jellemzés. Nem bunkónak kell lenni, csak legyen határozott jellemed, saját gondolataid és ne valami szar filmből/könyvből vett klisékkel próbálkozz. Mert az csak az ostoba és álmodozó nőknél válik be, náluk is csak az ismerkedés elején.
2015. okt. 3. 14:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Úgy érzem, hogy egyedül fogom az életem leélni. A nők akik ilyen fiúra vágynak, általában nem, vagy nagyon nehezen fedezik fel őket, mivel aki nem ismer, elkönyvel hülyének, minden ok nélkül néha, mert azt a szintet sem üti meg, hogy véleményt tudjon rólam, vagy az ilyen fiúkról mondani... Szóval semmire sem jó az mások szemében, ha valaki túl jó, túl kedves, vagy túl jó, tehetséges akár miben is. Bár én is ilyen vagyok, de ez felfogható egyfajta kútúrmissziónak is. Csak azért nem süllyedek le szintjükre azért sem, mert a magas szintet nem tudják értékelni! A tudós szemléletű emberek már csak ilyenek... :D
2015. okt. 3. 14:26
 9/18 anonim ***** válasza:

"nyámnyila, töketlen papucs jellemzés."

Töketlenkedni valóban tudok, de papucs és nyámnyila nem vagyok, kiállok magamért és vannak céljaim, melyeket a párkapcsolatokon kívül mindig elérek. És ezek nem kis célok voltak eddig az életemben, hanem olyanok melyek az emberek többsége számár elérhetetlenek.

"Nem bunkónak kell lenni, csak legyen határozott jellemed, saját gondolataid és ne valami szar filmből/könyvből vett klisékkel próbálkozz."

Vannak saját gondolataim de minek, ha a nők nem kíváncsiak rájuk, van saját véleményem, elütök a tömegtől, és nem szeretem a kliséket. Pont ez a baj, a macsó férfiállat klisé mindent visz, olyan pedig nem tudok lenni, és nem is akarok.

2015. okt. 3. 14:34
 10/18 anonim ***** válasza:
43%
# 9 a hármas válaszod is egy tömény töketlenkedés
2015. okt. 3. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!