Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mibe soroljátok be?

Figyelt kérdés
Mi számít már megcsalásnak? A történet röviden: van egy 21 éves lány( Regina) ( ez vagyok én) és egy 31 éves, barátnős, kisbabás(kb.2 eves kisgyereke van) akik között furcsa kapcsolat van! A férfi ( hívjuk őt Beninek) kórházba került, és mivel eléggé foglalkoztatott az állapota, megkerestem, és ráírtam egy közösségi oldalon, hogy hogy van. Azt kell még tudni, hogy kb. 1,5 eve ismerjük egymást futólag, az elmúlt 2 hónapban kezdett valami lenni köztünk, se, mert igazából semmi testiség nem volt (még). Általában együtt sétáltatunk kutyát, nagy csapatban, olyankor általában csak velem foglalkozik, mással nem lép kapcsolatba, ha elmegyek máshova, akkor szomorú, néha utánam kiállt, hogy " megcsalsz engem? " :D szóval facebookon is egyre többet beszélünk, de mivel éppen másik házat akarnak venni, a falu túloldalán, mert ebből kidobták őket, mindig mélyen a szemembe néz, vagy éppen megfogja a kezem, és azt mondja, hogy nem akar elmenni, miattam sem. Most felutaztam Bp-re, és totál ki volt akadva, hogy "meddig nem látlak" ? :3 annyira aranyos, de nem tudom hova rakni :/ hogy ő most csak lazán flörtölget, vagy igazából csak játszik velem, vagy igazából nem akar semmit? Hogy lehetne ezt kideríteni? A másik kérdésem, az az, hogy nagyon szemét ribizli lennék, ha kihasználnám mesés adottságait? Mármint ha alakulna köztünk valami, ami nem csak sze x lenne, hanem kapcsolat? ( még semmi nem történt!!!!! ) Vagy offos a dolog, mert a kisgyereket nagyon sajnálnám, de attól még lenne apukája, csak "apu nem anyuval élne" :/ rosszindulatú kommentek kíméljenek, így is elég szarul érzem magam, totál tanácstalan vagyok. :/ 21/l
2015. okt. 3. 13:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de ez, hogy az égvilágon semmi testiség nem történt közöttünk, csak beszélgetünk, és jól érezzük magunkat együtt, nem nevezném megcsalásnak még. Bár ha te ezt gondolod, akkor a te párod, vagy éppen te, biztos soha nem beszélt(él) még ellenkező nemű emberrel, vagy nevetett egy jóízűt, mert az már bizonyos értelemben megcsalás? :D Hát oké. Igen, a "megcsaláshoz" 2 ember kell, de távol álljon tőlem, hogy kényszerítsem, hogy legyen velem együtt. Amúgy szerintem egyértelműen leírtam, hogy én nem kérek a riba**ozásból, így is elég kellemetlen a helyzetem, köszönöm a megértésed. A jókívánságokat pedig offoljuk, én sem kívánok semmi rosszat Neked, mert nem ismerlek Téged, nem ismerem az élethelyzetedet, a személyiségedet,te sem az enyémet, csak egy részletet tudsz most az életemből, kérlek te se kívánj semmi ilyesmit, ez téged minősítene :)
2015. okt. 4. 10:56
 12/15 anonim ***** válasza:
tény, hogy a megcsaláshoz két ember kell, de nem az teszi tönkre a családot, akivel megcsalnak valaki, hanem aki megcsalja... mert ő mással is megcsalná valószínűleg előbb utóbb, így az akivel csalják meg a legtöbb esetben ugyan úgy áldozat.
2015. okt. 4. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát az egy dolog, hogy ahogy írtad, még nem történt szex közöttetek, de az már igenis gáz hogy el kell gondolkodnod azon, hogy szétrombolj-e egy családot...
2015. okt. 4. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es:ezek szerint akivel megcsalja az illető a párját, az ártatlan mint a ma született bárány?
2015. okt. 4. 18:05
 15/15 A kérdező kommentje:
:) Hagyjuk, erre én mégsem vagyok kíváncsi. Köszönök minden kultúrált választ, és véleményt!
2015. okt. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!