Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kopaszságot miért soroljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kopaszságot miért soroljátok mindig az előnytelen tulajdonságok közé?

Figyelt kérdés
Ötven felé már minden pasi kopaszodik és sokaknak jobban is áll,mintha volna haja.Szerintetek nem?
2015. okt. 1. 12:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Sokan nem tudnak a kopaszság mellé stílusosan öltözködni.
2015. okt. 1. 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:
53%
Az én családomban 50 fölött sem kopaszodnak a férfiak. Nekem nem vonzó tulajdonság a kopaszság, de ez én vagyok. Nem tetszik. Ilyen az ízlésem. Bizonyára befolyásol ebben az is, hogy a családunkra ez nem jellemző. Apai nagyapám 83 évesen halt meg, nem kopaszodott, az anyai nagyapám idén tölti a 83-at, ha megéli, ő sem kopaszodik, apám 60 éves elmúlt már, szintén nem kopaszodik, csak őszül, de fiatalabbnak látszik a valós életkoránál.
2015. okt. 1. 12:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Az lehet,csöves hatást kelt.Akiket ismerek,azok úgy is vágatják,meg jól öltöznek mellé,meg arc is illik hozzá.Mindkettő nagyon jó pasi.
2015. okt. 1. 12:51
 4/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nekem a legutóbbi párom kopasz volt, nagyon jól állt neki, tökéletes formájú agykoponyája volt, de tényleg.

Gondolom azért sorolják előnytelen tulajdonságok közé, mert az idősebb férfiak kopaszok, és a kopaszságot az öregséggel azonosítják. Vagy nem tudom. nekem nincs bajom vele, ha az összhatás tetszik.

2015. okt. 1. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Van akinek jól áll ha van haja, vagy ha nincs az is!

Van akinek meg a hosszú haj nem tetszik a férfin, mert az nőies. Pedig annak van haja, mégis hátrány nála!

2015. okt. 1. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Férfi ismerőseim többsége harmincas-negyvenes éveiben kezdett kopaszodni. Nekem személy szerint egyáltalán nem számít előnytelen tulajdonságnak, sőt... még szexi is lehet a kopaszodás. :)
2015. okt. 1. 13:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Hosszú hajjal is tudok egy-két jó pasit.:)
2015. okt. 1. 13:38
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
Nekem sosem tetszett a kopaszság, se férfin se nőn, kivéve a sinead o'connor szerű lázadó fiatal lányokon, viszont a kopaszodás nem kívánságműsor. Ha megnyerő a férfi személyisége akkor beletörődnék a hajtalanságba és ha elköteleződnénk hozzájárulnék anyagilag a hajbeültetéséhez.
2015. okt. 1. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
46%

Elkeseredtem a válaszokon. Nőként... azok, akik ennyire nem tudnak elfogadni egy természetes testi folyamatot, azok vajon a saját testük változásait mennyire tudják elfogadni? Azt, hogy például szülés után nagyon nagy valószínűséggel megnyúlik a poci, megereszkedik a mell, vagy hogy az idő előrehaladtával megjelennek a ráncok, őszülni kezdünk, stb.

Ez MIND a természet rendje, és szerintem el kellene tudni fogadni magunkat és a társunkat olyannak, amilyen... idősödve, kopaszodva, ráncosodva, őszülve is...

Nekem ez jelenti a szerelmet...

2015. okt. 1. 13:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2015. okt. 1. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!