Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mik azok a tulajdonságok, amik bejönnek egy férfin és mi az ami nem?
Bejön: okos,értelmes,tanult,intelligens,megértő, jó külsejű, érdeklődik irántam, szeret közös programokat csinálni, jó megjelenésű, van munkája/hobbija
Kiábrándít: csúnya, bunkó,büdös,buta,minden nőt megkapna,ha nem akar egy fillért sem áldozni, ha otthon ülne mindig
25N
Szexi:
-határozottság, magabiztosság
-kedvesség, jószívűség
-nagylelkű, önzetlen
-szőrös és imád jókat enni
-elfogad olyannak amilyen vagyok
-meg tud nevettetni
-rámmosolyog ahányszor csak teheti
-jó az ágyban
-hasonló gondolkodású mint én
-nem felszínes
Nem szexi:
-csupasz meztelencsiga
-önző
-nagyképű
-bunkó
-izomagyú f***sz*
-mindig diétázik és a saját testét nézi szex közben
-nem szereti az állatokat
-zsugori
-felszínes, képmutató
Tetszik: Tiszta, önmagára és környezetére igényes, extrovertalt, intelligens, humoros, spontán -de tervezni is lehet vele, elfogadó, határozott.
Fujj: Igénytelen, ápolatlan, hisztis, sértődős, önállótlan, nem találja fel magát, nem szeret dolgozni, válogatós, erőszakos, túl simulékony, radikális.
Ezek a legfontosabbak.
Igénytömegek, igényhalmazok, igényrengeteg! ;D Elég lenne tőletek bőven három bekezdés, nem tudom, miért kell ezt ennyire túlvariálni:
- tökéletes férfitest
- soook pééénz
- naaagy farok
Tetszik:
- őszinte
- vicces
- hasonló nézetei vannak, mint nekem
- intelligens
- külsőre van benne valami, ami megfog (pl. a borostáért odavagyok :D)
Nem tetszik:
- ostoba
- igénytelen
- szexista
- erőszakos
- mindenért másokat hibáztat
- hazug
- hisztis
- zsaroló
Köszönöm szépen mindenkinek ment a zöld kéz...:)
Ami tetszik,nekem is több van,de most csak egy pár:
-ha magas
-kicsit izmosabb
-rövidebb haj
-cigizik
Nem tetszik:
-ékszerek
-bunkó
-hazug
-füves cigi a szájban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!