Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mibe soroljátok be?

Figyelt kérdés
Mi számít már megcsalásnak? A történet röviden: van egy 21 éves lány( Regina) ( ez vagyok én) és egy 31 éves, barátnős, kisbabás(kb.2 eves kisgyereke van) akik között furcsa kapcsolat van! A férfi ( hívjuk őt Beninek) kórházba került, és mivel eléggé foglalkoztatott az állapota, megkerestem, és ráírtam egy közösségi oldalon, hogy hogy van. Azt kell még tudni, hogy kb. 1,5 eve ismerjük egymást futólag, az elmúlt 2 hónapban kezdett valami lenni köztünk, se, mert igazából semmi testiség nem volt (még). Általában együtt sétáltatunk kutyát, nagy csapatban, olyankor általában csak velem foglalkozik, mással nem lép kapcsolatba, ha elmegyek máshova, akkor szomorú, néha utánam kiállt, hogy " megcsalsz engem? " :D szóval facebookon is egyre többet beszélünk, de mivel éppen másik házat akarnak venni, a falu túloldalán, mert ebből kidobták őket, mindig mélyen a szemembe néz, vagy éppen megfogja a kezem, és azt mondja, hogy nem akar elmenni, miattam sem. Most felutaztam Bp-re, és totál ki volt akadva, hogy "meddig nem látlak" ? :3 annyira aranyos, de nem tudom hova rakni :/ hogy ő most csak lazán flörtölget, vagy igazából csak játszik velem, vagy igazából nem akar semmit? Hogy lehetne ezt kideríteni? A másik kérdésem, az az, hogy nagyon szemét ribizli lennék, ha kihasználnám mesés adottságait? Mármint ha alakulna köztünk valami, ami nem csak sze x lenne, hanem kapcsolat? ( még semmi nem történt!!!!! ) Vagy offos a dolog, mert a kisgyereket nagyon sajnálnám, de attól még lenne apukája, csak "apu nem anyuval élne" :/ rosszindulatú kommentek kíméljenek, így is elég szarul érzem magam, totál tanácstalan vagyok. :/ 21/l
2015. okt. 3. 13:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Azt, hogy mit us akar igazán, nem tudom.

Az hogy jó dolognak tartom-e azt h rányomulj, egyértelműen nem. Hisz van párja, és ez így nagyonaljas és szemét dolog.

Van két kérdésem feléd

1. Meg tudnál-e bízni egy olyan férfiban, aki ott hagyja a párját és a gyerekét más miatt, és nem félnél-e hogy ezt később veled is megteszi?

2. Ha te eltudod venni a párjátol, de te nem teszed meg, később jön más, aki megteszi. Te akarsz-e az lenni, aki lecsap rá?

Ha ezeket megválaszolod magadnak, kiderül hogy mit tegyél.

2015. okt. 3. 13:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon érett gondolkodásra vall,amit és ahogyan írtad! Köszönöm neked! Ezen majd alaposan el fogok gondolkodni!
2015. okt. 3. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, köszönöm! :)

Okosan! ;)

2015. okt. 3. 15:40
 4/15 A kérdező kommentje:
:)
2015. okt. 3. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:

nos ez nekem nagyon úgy hangzik, mintha a pasi szerelmes lenne beléd, de nem meri meglépni a dolgot, pont a gyereke miatt (voltam hasonló helyzetben).

Azt írod, most készülnek házat venni...

nos ha úgy döntesz, te belemennél és belerondítanál a családjába, (ezt én nem fogom minősíteni, mint írtam voltam hasonló cipőben ráadásul a másik oldalról)

még az előtt tedd, hogy lesz a pasi nevén egy 10-20 éves lakáshitel, a gyerektartás mellé... mivel egy olyan pasi, aki depresszióba esik, mert nem tud semmivel imponálni a fiatal barátnőjének aki még "élni" akar az ő keresetének 60-70%-át pedig elviszi az előző családja, nem túl vonzó látvány, előbb utóbb inni fog stb stb

2015. okt. 3. 19:10
 6/15 anonim ***** válasza:
30/F ez lemaradt
2015. okt. 3. 19:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, értem :) Nem célom tönkre tenni az életét, én nagyon kedvelem őt, talán jobban, mint kellene :/ Sokkal jobban!Fogalmam sincs, hogy mit fogok csinálni, de nagyon jár az agyam, igazából másra gonsolni sem tudok. Tönkre tenni nem fogom!
2015. okt. 3. 20:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Miért van ennyi rib.anc manapság? Ha tönkreteszed a pasi családját, remélem egyszer veled is ez fog történni .Bizonyos értelemben már az is megcsalás amit írtál.
2015. okt. 3. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:
utolsó, te egy jó nagy marha vagy... az ilyen esetekben nem a csaj teszi tönkre a családot, hanem a pasi... neked csak jól esik ler**ancozni akárkit...
2015. okt. 4. 00:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Már elnézést,de egy megcsaláshoz két ember kell...
2015. okt. 4. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!