Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mibe soroljátok be?
Azt, hogy mit us akar igazán, nem tudom.
Az hogy jó dolognak tartom-e azt h rányomulj, egyértelműen nem. Hisz van párja, és ez így nagyonaljas és szemét dolog.
Van két kérdésem feléd
1. Meg tudnál-e bízni egy olyan férfiban, aki ott hagyja a párját és a gyerekét más miatt, és nem félnél-e hogy ezt később veled is megteszi?
2. Ha te eltudod venni a párjátol, de te nem teszed meg, később jön más, aki megteszi. Te akarsz-e az lenni, aki lecsap rá?
Ha ezeket megválaszolod magadnak, kiderül hogy mit tegyél.
Aranyos vagy, köszönöm! :)
Okosan! ;)
nos ez nekem nagyon úgy hangzik, mintha a pasi szerelmes lenne beléd, de nem meri meglépni a dolgot, pont a gyereke miatt (voltam hasonló helyzetben).
Azt írod, most készülnek házat venni...
nos ha úgy döntesz, te belemennél és belerondítanál a családjába, (ezt én nem fogom minősíteni, mint írtam voltam hasonló cipőben ráadásul a másik oldalról)
még az előtt tedd, hogy lesz a pasi nevén egy 10-20 éves lakáshitel, a gyerektartás mellé... mivel egy olyan pasi, aki depresszióba esik, mert nem tud semmivel imponálni a fiatal barátnőjének aki még "élni" akar az ő keresetének 60-70%-át pedig elviszi az előző családja, nem túl vonzó látvány, előbb utóbb inni fog stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!