Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szoktatok nézni ronda fiúkat?
Figyelt kérdés
Arcra és testalkatra is ronda vagyok, de néha rajtakapok csajokat, hogy néznek, de mindig elkapják a tekintetüket. Csak azt nézik milyen rusnya vagyok?2015. okt. 2. 21:59
11/15 anonim válasza:
én szoktam nézni a rondákat is. nem szoktam azt gondolni, hogy háhá milyen ronda. egyszerűen csak érdekes. nem unalmas.
12/15 anonim válasza:
Küldesz képet? Női szemmel más...
13/15 anonim válasza:
Ha valaki érdekes nekem, akkor nézem.
Ha van rajta mit nézni.
14/15 anonim válasza:
Boldoggá teszi őket a szenvedésünk...
15/15 anonim válasza:
Én is nagyon ronda vagyok.... Egy lánynak sem kellek.. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!