Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szoktatok nézni ronda fiúkat?
Figyelt kérdés
Arcra és testalkatra is ronda vagyok, de néha rajtakapok csajokat, hogy néznek, de mindig elkapják a tekintetüket. Csak azt nézik milyen rusnya vagyok?2015. okt. 2. 21:59
1/15 Igen, én vagyok! :) válasza:
Lehet le kéne szedni azt az öntapadós műpéniszt a homlokodról.
2/15 A kérdező kommentje:
....
2015. okt. 2. 22:03
4/15 A kérdező kommentje:
Nem csak hiszem, hanem tudom, egyértelműen levonható volt évek alatt.
2015. okt. 2. 22:06
5/15 anonim válasza:
Fogalmam sincs mit akarnak jelenteni ezek a szemezgetések...De már 13 éves koromban bámultak a 20+os nők is.
Talán egyfajta kacérkodás,amit nem kell komolyan venni.
Kivéve,ha folyamatosan bámul,akkor persze azt várja,hogy menj oda.
6/15 anonim válasza:
Bírom mikor megkérdezik miért hiszed magad rondának. Ha az embert lenézik azt előbb vagy utóbb maga is elhiszi...
Saját tapasztalat.
7/15 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy szerintük nem vagy ronda.
8/15 A kérdező kommentje:
Pedig 100%, hogy ronda vagyok. De ennyire?
2015. okt. 2. 22:27
9/15 anonim válasza:
En pl olyat nem nézek,főleg nem hosszasan.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem hosszasan, csak röviden amikor először meglátnak. Aztán ha odanézek elkapják a fejüket és többet vissza sem néznek.
2015. okt. 2. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!