Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, milyen korú fiúkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen korú fiúkat kerestek? 8 év sok?

Figyelt kérdés
Saját Kort is írhattok! :)
2015. szept. 9. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg az lenne. 21 éves vagyok, egy 12 éves kisfiúval elég bizarr lenne a dolog, egy lassan 30 éves férfivel pedig számomra szintén. Lehet, hogy évek múlva nem zavarna a dolog, de most még nagyon úgy érzem, hogy más világ lennénk, főleg, mivel én még egyetemre járok legalább 25 éves koromig.
2015. szept. 9. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Koztem es baratom kozott 7 ev van az o javara. Korabban viszont nem volt olyan kapcsolatom, ahol 2 evnel nagyobb lett volna a korkulonbseg.

26/N

2015. szept. 9. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerelmem és köztem 6 év van, és 2 és fél éve együtt vagyunk boldogan. :)

Ő 31 F, én 25 N

(Mindig a tőlem jó pár évvel idősebb pasik érdekeltek.)

2015. szept. 9. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha a lány javára van az a 8 év szerintem sok. Legalább is engem nagyon zavarna. Persze ember függő, mert van olyan, aki értebb a koránál. De nem tudnám elképzelni magam egy nálam 8 évvel fiatalabb fiúval...
2015. szept. 9. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
21 vagyok, és olyan 22től 32ig
2015. szept. 9. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:
18 vagyok, és maximum 30 éves korú pasival is el tudnám képzelni. Próbáltam egy jóval idősebbel,nem jött össze :)
2015. szept. 9. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
18 evesen osszejottem egy 28eves pasival. Nem tunt soknak. Maot fejezem egyetemet. Mar egyutt lakunk :) 5 eve egyutt ;)
2015. szept. 9. 18:42
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:

28-30. (+/- 1-2 év)

24 vagyok

2015. szept. 9. 18:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor annyira nem lehetetlen :)
2015. szept. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!