Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/L vagyok. Szerintem ebben van igazság, de kicsit uncsi már, hogy így "misztifikálják" a pasik a nőket. Hogy sose lehet őket megérteni. Oké, nekem is vannak hisztis napjaim, meg olykor elviselhetetlen vagyok, de legtöbbször meg lehet velem beszélni a dolgokat normálisan is.
Elolvastam a második részét is, az viszont totálisan f.aszság szerintem. "A nő hobbija a férfi." Konkrétan azt mondja, hogy a nők semmivel nem foglalkoznak a szabadidejükben. Ez nettó baromság, szerintem inkább IQ-tól függ, hogy egy embernek mire van igénye. Férfi-női fronton egyaránt van, akit kielégít a Barátok közt vagy az Éjjel-nappal Butapest, és van, aki sosem tud unatkozni, mert inkább elolvas egy cikket az exobolygókról vagy új régészeti leletekről, vagy szimplán bármi hobbit talál magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!