Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi írásról?

Figyelt kérdés
[link]
2015. okt. 2. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes írás, ajánlom minden férfinek.
2015. okt. 2. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

21/L vagyok. Szerintem ebben van igazság, de kicsit uncsi már, hogy így "misztifikálják" a pasik a nőket. Hogy sose lehet őket megérteni. Oké, nekem is vannak hisztis napjaim, meg olykor elviselhetetlen vagyok, de legtöbbször meg lehet velem beszélni a dolgokat normálisan is.

Elolvastam a második részét is, az viszont totálisan f.aszság szerintem. "A nő hobbija a férfi." Konkrétan azt mondja, hogy a nők semmivel nem foglalkoznak a szabadidejükben. Ez nettó baromság, szerintem inkább IQ-tól függ, hogy egy embernek mire van igénye. Férfi-női fronton egyaránt van, akit kielégít a Barátok közt vagy az Éjjel-nappal Butapest, és van, aki sosem tud unatkozni, mert inkább elolvas egy cikket az exobolygókról vagy új régészeti leletekről, vagy szimplán bármi hobbit talál magának.

2015. okt. 2. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért remélem nem csak a nők miatt olvasod Brain bácsi irományait, hanem edzeni is lejársz, néha napján, kisfiam!
2015. okt. 2. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Kisfiú 20 évvel ezelőtt voltam :-) És válaszolva a kérdésedre: heti 3X konditerem, 2X foci és nagyon sok helyre bringával megyek...
2015. okt. 2. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!