Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor szoktatok azonnal képet küldeni?

Figyelt kérdés

Én 180 cm magas nő vagyok, nem tartom magam csúnyának (mások se), de nem szeretek beszélgetés nélkül, egyből képet küldeni. Főleg, ha a magasságomat se tudja az illető, mert az sokaknak kizáró tényező.

Viszont nem is várom el, hogy képet kapjak, nekem mondjuk 2-3 nap (nem 24 órát kell elképzelni) beszélgetés után is elég lenne. Lehet valaki egy földre teremtett Adonisz, ha a világfelfogásunk gyökeresen eltér, akkor még haverok se leszünk, ez tuti.

Ti hogy csináljátok?

2015. okt. 2. 00:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem ismerkedtem még neten, de ha ismerkednék, én azonnal küldenék képet, vagy képes társkeresőn lennék, mert tartom, hogy egy alapvető vonzalom szükséges azért, vagy ha nem is vonzalom, de hogy egyáltalán el tudjak képzelni a másikkal valamit is, ahhoz, hogy a kapcsolatból legyen vmi. Inkább tisztázzuk az elején, minthogy később vagy a találkozókon derüljön ki, hogy valamelyikünk semmit nem tudna elképzelni a másikkal, mert annyira nem vonzódik hozzá.
2015. okt. 3. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!